Kötü seriyi kırdı

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçı kaybeden Trabzonspor, bu kötü gidişi kırmak için Hatayspor karşısında mücadeleye çok istekli başladı. İlk yarı oyuna hükmettiler. Kaleyi bulan 3 şut ve direkten dönen bir top vardı ancak bir türlü Erce Kardeşler'i geçemediler.

Afrika Kupası'ndan gelen Trezeguet takıma enerji getirdi. İkinci maçı olmasına karşın Meunier hücuma katkı yapan bir bek görüntüsü ile aranan kanın bulunduğunu gösterdi. Santrforda oynayan Enis Destan'ın, tüm çabasına karşın Onuachu'nun yerini fizik ve gol vuruşu olarak dolduramadığı da bir gerçek. Her ne kadar eski gol kralı Umut affedilse de anlaşılan ilk 11'de oynayacak durumda değil.

İkinci yarıya da aynı istekle başlayan Trabzon, Meunier'in asisti, takımın çok çalışan fakat az bal veren arısı Trezeguet'le 49. dakikada golü bulup maçı çözdü. Abdullah Avcı "Bu sene baktığımızda ligde 1 ve 2 ayrıldı. Bu süreçte artık sabır istiyoruz" dedi. Fakat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'i geçtikten sonra şampiyonluk için 2 maç kazanması gerekiyor. Bu kısa yollu kalmış hedefi göz ardı etmemeli.