Serenay'ın gözaltı kombini

Sosyal medya platformlarında hayli zamandır Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel fanları arasında tartışma vardı. Taraflar; hangisinin gerçek dizi starı veya hangisinin daha güzel olduğu üzerine tartışıyordu.

Serenay Sarıkaya, uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra gündem değişti. Sarıkaya'nın 'gözaltı kombini' bile eleştiri konusu oldu:

"Baştan aşağı berbat bir kombin. Şu kolsuz beyaz kısa kot ceket çocuk reyonundan sanki. Başkasında görse herkes objektif bir şekilde ne kadar kötü olduğunu söyler, nedense bu kadına acayip torpil geçiyorlar."

Sarıkaya için, "Bunu mu bize Türkiye'nin en güzel kadını diye lanse ediyorlar" diye yazan da çıktı, iyi bir oyuncu olmadığını, torpille buralara geldiğini yazanlar da...

Serenay Sarıkaya'nın taktığı gözlüğe takanlar da vardı:

"Serenay Sarıkaya'nın 'at gözlüğü' 26 bin TL."

Oyuncunun sağlık kontrolüne giderken bindiği otomobilden inince, jandarmaların yanında iki elini cebine koyup yürümesi de doğal olarak eleştirildi.

Sarıkaya için, "Hiç güzel değil. Erkek suratı var onda" diye yazan genç bir kadın da eleştiri konusu oldu. Bir kullanıcı, profil fotoğrafını alıntıladığı kadın için, "Serenay'a çirkin diyen arkadaş, önce aynaya bak" diye yazdı.

Erkan Petekkaya: Tabii ki ben haklıyım

"Son günlerde sosyal medyada bazı hesaplarda, Erkan Petekkaya'nın yakın zamanda gündeme gelen TRT projesi ile yaptığı açıklamalar arasında bağ kurulmaya çalışıldığı görülmektedir.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına belirtmek isteriz ki, Sayın Petekkaya'nın TRT ile gerçekleştirdiği yeni proje anlaşması, sosyal medyada gündem olan açıklamalardan yaklaşık 20 gün önce tamamlanmıştır.

Söz konusu iş birliği, ön görüşmeleri ve resmi süreçleri daha önceden yürütülmüş profesyonel bir anlaşmadır.

Dolayısıyla kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan 'Açıklama yaptı, karşılığında iş aldı' şeklindeki yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır.

TRT ile yürütülen proje süreci, tamamen yapım ve yayın planlamaları doğrultusunda ilerlemiş olup, son günlerde yaşanan gündemle doğrudan ya da bağlantılı hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır."

Erkan Petekkaya, menajeri Burcu Binbaşaran'ın yaptığı bu açıklamayı önce storysinde, sonra da postunda paylaştı ve altına, "Sevgi ve saygılarımla. Kim haklıymış, tabii ki ben" diye yazdı.