Genç futbolcu Kaan Kundakçı'nın öldürülmesi olayının tanıkları ve şüphelilerinin ifadelerinden medyaya yansıyan bölümler, Aleyna Kalaycıoğlu ile Vahap Canbay'ın ev yaşamlarındaki garipliği gözler önüne serdi.
Kalaycıoğlu, ifadesinde Canbay'la yaşadıkları ev hayatını şöyle anlattı:
"Vahap, Beykoz'da annemle oturduğumuz eve sık sık arkadaşlarını getiriyordu. Arkadaşlarıyla bizim evde kalıyordu. Annem bundan çok ciddi şekilde rahatsız olmaya başladı. Bu kez biz Vahap'la ayrı eve geçtik. Vahap'la Mecidiyeköy'deki bir AVM'nin gökdeleninde yaşamaya başladık.
Vahap'ın çok fazla mafyatik arkadaşı vardı. İki kişi yaşamamız gereken evde başkaları da vardı. Sürekli salonda birileri yatıyordu. Sürekli böyle kriminal tipler geliyordu. Bu durum beni rahatsız ediyordu. Abisinin cezaevinde olması nedeniyle onlarla bağlantıları devam ediyordu, sürekli böyle bir ortam vardı.
Sürekli tartışıyorduk. Bu tartışmalar ilişkimizi yıprattı. Bu süreçte psikolojik baskı, şiddet ve kısıtlamalar gördüm. Spora bile gidemediğim günler oldu. Kısacası mutsuz ve toksik bir ilişkimiz vardı."
Mahremiyet olmayınca
Yetişkin, meslek sahibi ve para kazanan bir erkeğin sevgilisinin annesiyle yaşadığı eve içgüveyi gibi yerleşmesi, bu da yetmezmiş gibi orada sürekli arkadaşlarını misafir etmesi inanılır gibi değil...
Rapçi Vahap Canbay'ın şarkıcı sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu ile baş başa kalabilmek için tuttukları evi arkadaşlarını ağırladığı pansiyona çevirmesi olacak iş mi
Kubilay Kaan Kundakçı'nın öldürüldüğü otomobildeki üçüncü kişi olan müzik prodüktörü Yalçınay Yıldız'ın verdiği ifadede de aynı manzara çıktı karşımıza:
"Aleyna ile Vahap iki yıldır sevgililerdi. İki hafta önce ayrıldılar. Ancak müzik prodüktörlüğünü yaptığım için ikisiyle de görüşüyordum. İkisi de eski arkadaşım.
İki, üç ay kadar önce ben, Aleyna ve Vahap aynı ikamette kalmaya başladık."
Aleyna Kalaycıoğlu, Vahap Canbay ve müzik prodüktörü olan Yalçınay Yıldız'ın aynı evde ikamet ediyor olması normal mi
Nerede kaldı özel hayat
Hani mahremiyet
Hak getire...
Bunlara saygısı olmayanların insana saygısı olur mu
Olmaz...
Aylık gelirinin 250 bin lira olduğunu söyleyen Aleyna Kalaycıoğlu'nun şarkıcılık ya da şöhret uğruna da olsa böyle bir hayata iki yıl katlanmış olması da ilginç.

19