Terörizm, terörist, terör

Değerli okurlarım son bir ay içerisinde aynı bölgeden ikinci kez yapılan terör saldırısının içerden ve dışardan nasıl değerlendirildiğine iyice bakmalıyız.

Büyük ve küçük ya da yerli-yabancı hiç fark etmez gâvur gâvurdur ve amacı da birlik hamurumuzdur.

Büyük ve küçük şeytan artık her şeyi açık seçik yaparak özellikle devletimize verdiği mesajlardan da anlaşılıyor ki, suspus olmanın, eski Türkiye refleksi ile hareket etmenin pek bir anlamı yok.

Bölerek küçük lokmalar haline getirip yemenin veya iç karışıklık çıkartıp milli birliği bozmanın kolaylığına alıştığı için yeni plan devreye sokulmuş sanki.

Puslu havayı seven kurt misali hareket ederek sonuca ulaşacağı hezeyanı ile bir kez daha zayıf zannettiği yerden köpeklerini saldırttı.

Pençe kilitlendi be hey gafil.

Beş vatan evladımız şehid oldu ve sekiz evladımız da yaralı.

Vatan için şehid düşen yavrularımıza Rabbim rahmetiyle muamele eylesin.

Yaralı evlatlarımıza da acil şifalar versin. Gazze mücahidleri direndikçe akıl sağlığı kaybolan Siyonistler özellikle ülkemiz üzerinden ha bire yeni yeni entrikalarla iç barışımızı bozmanın yollarını aralamaya çalışıyor.

Terör partisi ve hamisi konumundaki bazı muhalefet partileri maalesef böyle bir zamanda çıkar hesapları ile kafayı bozmuş ve devlet millet kaynaşmasında olması gereken yerde durmuyor.

İçimizde barınan hainler de bu durumu fırsat bilip özellikle sosyal medya üzerinden durumdan vazife çıkarıp doğruluğuna bakmadan yalan dolanı servis ederek yangına körükle gidince teröristi bulan terörizmin ağababası ABD istediği yerde terör üretebiliyor. Çok şükür devletimiz güçlü ve ülke içinde terör eylemlerine fırsat vermemesine rağmen terör unsurlarını kullanmaktan geride durmuyor.

Suudi Arabistan'da hiç olmadık yerden çıkartılan krizi fırsat bilip halkımızın havaalanına ve Beşiktaş'a davet edilmesi, yılbaşı sabahı Galata Köprüsü'ne yürüyerek terörü lanetleyen vatandaşa saldırı ve Fatih Camii imamı ve öğrencisine bıçaklı saldırıları hep bu amaç için ABD tarafından yapıldığını görmezden gelmemeliyiz. Ankara'da bugün yapılması planlanan mitingin iptal edilmesi doğru bir karar ve durumun ciddiyetinin anlaşıldığının da bir işareti.

Keşke demeyi hiç sevmeyen bir vatandaş olarak diyorum ki, keşke bu ciddiyet daha önce algılansa ve terör partisine şirin gözükmek için ortak bildiriye imza atılarak böyle önemli bir meselede ülke düşmanlarının ekmeğine yağ sürülmeseydi diyeceğim ama CHP bu, maalesef hep yaptığı gibi huylu huyundan bir türlü vazgeçmiyor.