Trabzonspor'da kafalar çalıştı!

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Çok değil iki sene evvel Trabzonspor'un maçlarını izlemek için sıraya girilirdi, bilet bulabilmek için hatırı sayılır kişilerden ricalar edilirdi.
Amasız, fakatsız konuşmak gerekirse; Trabzonspor şampiyonluğa oynamasa da bu kadar yalnız bırakılmamalı, önümüzdeki yıllar ve ekonomik durumu düşünülerek, geleceğin de bir gün geleceğini hesap ederek Dememiz o, böyle günlerde takıma sahip çıkılması gerekir.
Maça gelince
Yılport Samsunsporlu oyuncular Trabzonspor ceza sahasına giremeden, daha doğrusu pozisyon bulamadan, bordo-mavi ayaklar topa sahip olmada, pas alışverişinde rekorları zorlarken, Bakasetas'ın gez, göz, arpacık ayarından sonra Benkovic'e yolladığı topla ilk kafa çalışmasını gerçekleştirdiklerinde dakikalar 21'i gösteriyordu.
Alim'in geri pasında, bulut gibi araya sızan Vişça, Okan'a çalım atma yerine tek vuruşu denemiş olsaydı, Trabzonspor 33'ncü dakikada kısa günün karı deyip fişi çekip işi bitirebilirdi
Ancak ilk yarının uzatma dakikasında çalışmanın ürünü kafayla attıkları 2'nci gol altyapı eğitimlerinde çocuklara günde üç öğün ders olarak gösterilmeli; Bakasetas, Vişça işbirliğiyle, Vişça'nın Onuachu'nun kafasına paraşütle indirdiği topa Nijeryalı futbolcunun kat feet yükseldiğini tahmin etmek güç ancak hava yolu şirketlerinin en büyük rakiplerinden biri olduğunu söyleyebiliriz!
Yılport Samsunsporlu oyuncuların aklına böyle bir karşılaşmanın puan maçı olduğu ikinci yarı gelmiş olacak ki, Trabzonspor'un üzerine gitmeye, güçleri dahilinde oynamaya başladılar. Pozisyon da bulmadılar değil. Girdikleri pozisyonların Trabzonsporlu oyuncuların hatalarından, topla gereksiz oynamalarından kaynaklı olduğunu bir kenara not düşelim. Tıpkı kazandıkları penaltıda olduğu gibi, zira günün iyilerinden Bakasetas'ın yaptığı büyük bir hata idi.