Kadro kalitesi

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Galatasaray'ın kadrosu geniş, eksikleri olsa da o kadar önemli değil onlar için. Trabzonspor öyle değil, iskelet kadroyu oluşturan oyuncuların olmayışı onlar adına çok büyük kayıp Bugün ligin üçüncü sırasındaysalar dün sahada olmayan oyuncuların katkısı çoktur.
Sahaya çıkan takımları kantara koysak, son şampiyon açık ara ağır basar
Soru şu; topun arkasına geçip bekleyerek oynamak mı, yoksa sizden iyi kadroya sahip takımlara oyununuzu kabul ettirerek oynamaya çalışmak mı Bu kadroyla ikinci şık zor be.
Bordo-mavililer iki derbide; Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında topun arkasına geçerek ve dün kadroda olmayan oyuncular oynadığı için galip geldi
Sezon başından bu yana yazıyor ve de konuşuyoruz; Trabzonspor'un mevcut kadrosu bekleyerek, alan daraltarak oynayabilir. Zira orta sahada lider oyuncunun olmayışı, beklerin yeterli seviyede olmaması rakipler için büyük nimet! Trezeguet, Onuachu, Pepe ve Ömür'ün olmadığını da hesaba katarsanız, yandı gülüm helva!
Anlayacağınız eldeki malzeme bu.!
Ayrıca Fenerbahçe ve Galatasaray, ülke standartlarının üstünde takım kurduklarını da unutmayalım.
Abdullah Avcı, Trabzonspor top oynayamıyor diyenlerin muhabbetlerinden canı sıkılmış olacak ki, böyle bir maçta oyuncularının topun arkasına geçmelerini, bekleyerek oynamalarını istemedi.
Hal böyle olunca skoru kestirmek için kâhin olmaya gerek yok, duman olursunuz! Nitekim öyle oldu!
Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle moral bulan Galatasaraylı oyuncular açık alanları öyle kullandılar, öyle iştahlı oynadılar ki, bilhassa Trabzonspor'un sol tarafını İzmit, İstanbul otobanına çevirdiler. Attıkları ilk golde Eren'i, Barış Alper'in çıkardığı dumandan göremedik, Fountas, gözümüze ilişti ama!
Sonrasını yazmaya, anlatmaya gerek yok, hatalar, hatalar, her gelişinde golle tanıştı sarı-kırmızılılar, yedikleri her golde morali bozulan, doğaçlama oynayan Trabzonsporlular. İki topu da direkten döndü İstanbul temsilcisinin.
Dememiz o, iyi oyun kaliteli ayaklarla olur. İyi ayaklara sahipseniz iyi skorlar alırsınız, şampiyonluğa oynarsanız. Mevcut oyuncu kadrosuyla şimdilik Trabzonspor'un gücü bu. Diyeceksiniz ki ne olursa olsun skor böyle olmalıydı. Haklısınız, evinde bu mağlubiyet yakışmadı Trabzonspor'a.