Hatayı yapan kaybetti

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Galatasaray'ın kadro değeri 225 milyon, Fenerbahçe'nin 195 milyon euro. Hal böyle iken kadro değeri 120 milyon euro olan Trabzonspor'un bu sezon aradan sıyrılıp şampiyon olmasının mümkün olmayacağını cümle alem biliyordu. Fazla söze gerek yok, sonuç ortada zaten
Elde lig üçüncülüğü ile Türkiye Ziraat Kupası kalmışken
Trabzonspor camiasında doğal olarak yedisinden tutun yetmişinin elinde kâğıt kalem; hesap kitap peşinde, Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetimi gece gündüz demeden harıl harıl kaynak arayışında, teknik adam Abdullah Avcı başta olmak üzere her Trabzonsporlu ligi 3'ncü bitirmenin ve de Türkiye Ziraat Kupasını kazanmanın derdinde. Yönetim ile teknik ekip bir yandan gelecek yılın planlamasını yaparken, diğer yandan taraftarın göze hoş oyun istediğini, beklediğini hatırlatmakta fayda var elbet.
İlk yarının kısa bir özetini geçecek olursak, tatsız, tuzsuz daha doğrusu futbolsuz bir karşılaşmada hata yapılırsa böyle bir gol çıkardı ki, Atakan'ın yaptığı, Fountas'ın kaptığı, Bakasetas'ın vurup da atamadığı, Visca'nın kaçırmadığı Ankaragücü'nün de Baniya'nın ikramını değerlendiremediği bir pozisyon vardı.