İki yeni mesajınız var...

Bundan yıllar önce, dünya jandarma devletinin başına küresel şirketlerin ve zenginlerin güdümünde olmayan bir başkan seçiliyor. Bu başkanın en önemli özelliği, küresel zenginlerin ve şirketlerin el altından destekleyerek büyüttüğü Çin'e karşı, yaptırımlar başlatması oluyor. Ayrıca, bizim dünya jandarmalığında ne işimiz var bütün kaynaklarımızı dünyada kan dökmeye aktarıyoruz diyerek, bir bir güçlerini geri çekmeye başlıyor. En önemli adımlarında biri de yıllardır düşman addedilen Rusya ile ilişkileri düzeltip, liderler arasında bağlar kuruyor.

Arkasından, şaibeli bir seçim ile indiriliyor. Yerine geçenler, küresel şirketlerin ve zenginlerin tam güdümüne girerek LGBT'sinden, kitlesel aşılamasından tutun da Küresel iklim politikalarına kadar, ne kadar insan fıtratına savaş açmış politika varsa hem kendi ülkesinde hem diğer dünya ülkelerine cebren uygulatıyor. Çin'in, "Bir kuşak bir yol" projesi için, çaktırmadan Asya'da önünü açıyor. Ardından, Rusya ile ilişkileri anında bozup, aparat olarak kullandığı Ukrayna ile Rusya arasında bol tahrik sonucu savaş başlatıyor. Ukrayna halkını temizlerken kendi akrabalarını kullanarak, Rusya'yı elimine etmeye çalışıyor. Fakat, evdeki hesaplar her zaman çarşıya uymuyor.

Rusya, hem Ukrayna savaşından karlı hale geliyor hem de kendisine ambargolar uygulayan ve Ukrayna'ya büyük destekler veren Avrupa devletlerine rağmen, ekonomisini de yükseltiyor. Avrupa devletleri bu hareketlerinden dolayı hammadde ve gıda açısından zor duruma giriyor. Ve artık Batıya, yani kendilerine doğru ilerleyen bir Rusya yaratmış oluyorlar. Tüm bunlar olurken, Rusya insan fıtratına ters her şeye savaş açıyor. Ülkesindeki tüm dinlere eşit yaklaşıyor. Devlet Başkanı konuşmalarında, Kuran'ı Kerim'den ayetlere yer verirken, biz aynı zamanda büyük Müslüman nüfusa sahip bir devletiz, diyor.

Birileri, bakıyor olacak gibi değil, Rusya'da Picnic isimli bir Rock grubunun konserinin olacağı bir alışveriş merkezine, hemen konserden önce silahlı saldırı düzenletiyor.

Yukarıda gördüğünüz resim Picnic isimli Rock grubunun afişi. Saldırı videolarını incelediğinizde, saldırı esnasında sahnenin üzerinde burada gördüğünüz gözün tüm sahneyi dolduracak şekilde yansıtıldığını görüyorsunuz.

Saldırıdan hemen sonra, İslam'ı karalamak için oluşturulmuş meşhur Işid terör örgütü saldırıyı üstleniyor. Saldırıda 137 insan katlediliyor!

Öte tarafta ise, Amerika'nın Maryland eyaletinin Baltimore şehrindeki en önemli köprü olan Francis Scott Key Köprüsü, Salı gecesi saat 01.20 sularında, Singapur bandıralı Dali konteyner gemisinin çarpması sonucu suya gömülüyor! Çarpma esnasında, köprüde 7 kişinin bakım çalışması yaptığı, sayısı tam bilinmemekle birlikte 5 ila 10 arasında olduğu tahmin edilen aracında suya gömüldüğü ve kurtulan olmadığı bildiriliyor. Çarpma videolarını incelediğinizde, yolunda giden geminin köprüye yaklaşınca yönünü köprünün ayağına çevirdiği fark ediliyor. Sıradan bir gemi kazası gibi görünse de, köprüye ismini veren kişi Francis Scott Key, Amerika'nın Ulusal Marşı'nın yazarı.