Özgür Bey'in varsayması

ÖZGÜR Özel'in başına ne geliyorsa...

Cumhurbaşkanlığı seçimi için yaptığı varsayımsal açıklamalardan geliyor.

İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adayları olduğunu on kere, yüz kere, bin kere söylüyor.

Ancak hemen ardından...

"Varsayalım İmamoğlu hapisten çıkamadı ve aday olamadı... İşte bu durumda şöyle yaparız, böyle yaparız" falan diyor.

"Varsayalım" dedikten sonra söyledikleri, on kere, yüz kere, bin kere İmamoğlu demesini bir anda silip atıyor.

Çünkü "varsayalım" dedikten sonra söyledikleri, önümüzdeki dönemin yol haritası gibi algılanıyor.

Bunu CHP'liler de böyle algılıyor CHP'li olmayanlar da.

Hatta hapisteki Ekrem İmamoğlu bile Özgür Özel'in "varsayalım" dedikten sonraki cümlelerine fena halde bozuluyordur.

Çünkü İmamoğlu, böyle bir varsayımın dile getirilmesini haklı olarak istemez.

Yani demem o ki...

Haberin Devamı

Varsaymak, Özgür Bey'in başını her zaman belaya sokuyor ve sokacak.

ÇORBA VE BANT

ÖZGÜR Özel, kamera bantlama olayını şöyle izah ediyor:

"Çorba içerken bakıyorum karşıda kamera bantlı. Korumaya 'bu niye bantlı' diyorum. 'Öyle olması gerekiyor efendim, buradan olmadık bir görüntü çıkar ortaya, üstüne bir şey dökersin, bizim görevimiz sizin itibarınızı da korumak' diyor. Ben de 'peki' diyorum. Çünkü aldıkları eğitimin gereği bu."

Ben olsam...

Böyle çorbalı morbalı bir savunma yapmak yerine...

"Kamera bantlamak bana pek mantıklı gelmedi" der geçerdim.

KIBRIS'A TEKNOFEST ÇOK YAKIŞTI

SELÇUK Bayraktar, KKTC'deki Teknofest açılışında şöyle demiş:

"Kıbrıs'a artık sadece tatil için değil, bilim için, teknoloji için, üretmek için gelinmeli. Dünyanın dört bir yanından bilim insanları, girişimciler Lefkoşa'ya, Girne'ye, Güzelyurt'a gelmeli. Yeni fikirler buradan doğmalı."

İşte tam da bu açıdan...

Teknofest, Kıbrıs'a çok ama çok yakıştı.


Haberin Devamı

KANAL İSTANBUL MESELESİ

KANAL İstanbul'dan vazgeçmemiş hükümet.

Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nun sözlerinden bunu anlıyoruz.

Ancak Bakan Uraloğlu'nun şu sözlerini de yabana atmamak gerekir:

"Kanal İstanbul'u gündem değiştirmek için gündeme getiriyorsanız bunu asla doğru bulmuyoruz. Şu anda biz gündem olarak Kanal İstanbul'u tartışmıyoruz, tartışmayı da doğru bulmuyoruz. Ama Kanal İstanbul'dan asla vazgeçmedik."

SEDAT ERGİN'E VEDA

SEDAT Ergin