Niye gitmesin de kalsın

MHP'den ayrılırken FETÖ'cüydü, dolayısı ile haindi. MHP'ye operasyon yapıp partiyi ele geçirerek FETÖ'ye emanet edecekti.

Şimdi

Badem gözlü, güzel sözlü, partisinin başında kalması gereken (o kadın değil) hanımefendi.

Akşener'in, İYİ Parti Genel Başkanlığı'na aday olmayacağını açıklamasından sonra, siyaset yeni bir top çevirmeğe başladı. Akşener, birden ve aniden iktidar blokunun ilgisini çekti.

Gitme, kal!

Niye kalsın da gitmesin

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi Cumhur İttifakı'nın tam da seçimi kayıp edeceği en kritik anda, aniden siyasetin vitesini değiştirsin diye mi

Seçmenlerini ters köşeye yatırsın, hayal kırıklığı yaratıp partisini dibe vurdursun diye mi

Söyler misiniz, neden kalsın da gitmesin

Türkiye'de siyasi operasyonlardan bıktık. İktidar, kendisine kullanışlı muhalefet arıyor. Bir başka ifade ile kendi muhalefetini yaratıp, koltuğunda geleceğinden emin oturmak ve ülkeyi perişan etmeğe devam etmek istiyor.

Bu kabul edilebilir bir durum değil. Türkiye bunu hak etmiyor.

Milliyetçiler hiç hak etmiyor.

Milliyetçilik "Ülkesini vatanını ve milletini sarsılmaz bir irade ile sevmek ve yükseltmektir."

Kendimize sormamız lazımdır; İktidar sahiden ülkemizi yükseltiyor mu Büyük kalkınma hamlesinin tam ortasındayız da haberimiz mi yok

Türkiye, millî gelirde geriledi.

Borç batağına sokuldu.

Uluslararası finans merkezlerinden tefeci faizi alıyoruz. Ülkeyi yönetenler Osmanlı borçlanma geçmişimizi hatırlatırcasına bir benzerini inşa etmekten çekinmiyor.

Milliyetçilik, "milletin millî çıkarlarını korumaktır."

Türkiye'nin en önemli şirketlerini yabancılar teker teker alıyor.

Birkaç müteahhit ülkenin bütün sermayesini, hem de vergi affıyla tüketiyor. Madenlerimiz yabancı şirketlerin yerli ortaklarına satıldı. Limanlar bile yerli değil yabancı ellere kiralandı.

Millî çıkar bu mu

Milliyetçiler bu düzeni mi savunuyor

Gitme kal

Devranımız dönsün.

Seçimi kayıp edecek olursak, "iki ağabey" gönderir, haber veririz.

Türkiye'nin sahici milliyetçilere ve onun siyasi mücadelesine ihtiyacı var. Eğer bir çıkar için mücadele edilecekse, o çıkar, millî çıkardır. Milletin üstünde başkasının çıkarı değil.

İYİ Parti kurulurken arkasında bu amaçlara inanan nitelikli bir kadro vardı. Bu kadro, MHP'nin tarihsel amaçlarına ters işler yapmasına, AKP'nin sarsılmaz destekçiliğine soyunup, kendine iktidar olmayı yakıştırmamasına üzülen, samimi vatanseverlerdi.

Dava, dava gibi savunulmalı, fikir, fikrin ahlakına, hedefine, niteliklerine ve elbette amaçlarına göre siyaset üretmeliydi. Çünkü bu dava, Türkiye demokrasisine canı pahasına hizmet etmiş, kurulu siyasal sistemin, Sovyet ve Çin benzeri Sosyalist bir rejime dönüştürülüp, ülkenin esaret altına alınmaması gerektiğine inanmış, güçlü ve samimi bir kadroya dayanıyordu.