Trabzonspor, Fenerbahçe'yi beklerken, TFF yanlıştan döndü

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı öncesi mücadele ettiği İstanbul temsilcisi Karagümrükspor'u 5 golle mağlup etti. Bordo-mavililerin farklı galibiyeti, hafta sonu (Pazar) oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasına nasıl yansıyacağı, cevabı aranan soru! Bu maçın diğerlerinden ayrı-farklı tutan tarafı, başarısız olarak değerlendirebilecek bir sezonda (puan cetvelindeki durum bunu yansıtmakta) prestij maçına çıkacak olması. Futbolun geçmişten gelen tarihi rekabetin bugüne yansıması olacak. Bununla birlikte, Galatasaray'ın şampiyonluğunu yakından ilgilendiren bir maç.

Fenerbahçe'nin olası yenilgisi sonucunda, zirve yarışındaki rakibi Galatasaray'ın yalnız kalması manasına geliyor. Takımların attığı ve yediği gollere baktığımızda, Fenerbahçe'nin avantajlı olduğu görüntüsünde. Ligde en fazla gol kaydeden (76) bir rakibe karşı, gol atmakta zorlanan (49 gol) bir Trabzonspor'dan bahsediyoruz. Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, son iki hafta için "Bugün itibarıyla da çok detayına girmeyeceğim çok basit kaybettik, taç oldu, korner oldu, korner gol oldu."

Sonrasında ise ligin düşme hattında yer alan Karagümrükspor karşısında kazanılan farklı galibiyet. Bir kez daha altı çizilmesi gereken konu, Trabzonspor'un sadece sezonu kurtarmak değil, taraftarının gönlünü kazanması için Fenerbahçe maçından galip ayrılması gibi bir görev-sorumluk bekliyor. Neticenin ne olacağını konusuna net açıklık kazandırmak için, maçın bitiş düdüğünü beklemek gerekiyor

SİYONİSTLERİ BESLEYEN

MCDONALD'S'DAN VAZGEÇİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Gazze soykırımcısı İsrail'i destekleye McDonald's ile sponsorluğunu sonlandırdığını açıkladı. İsrail'in siyonist askerlerine verdiği desteğe yönelik tepkilerin artması sonucu bu kararı almak 'zorunda' kaldı. Sözleşmenin hiç yapılmaması, daha doğru bir hareket olurdu! Hatırlayınız, McDonald's hakkında dünyaca ünlü İngiliz aşçı ve televizyon programcısıJamie Oliver, 2017 yılında hamburgerlerin içinde kullanılan etlerin hayvansal yağ hamuru ve amonyaktan oluştuğu iddiasıyla dava açmış ve açtığı davayı kazanmıştı.

Bu konuyu anlamak işine gelmeyenler için de, o tarihlerde İHH İnsani Yardım Vakfı Mütevelli üyesi Araştırmacı YazarOsman AtalayBey de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, konuya açıklık kazandırmıştı. Bugün ülkemizde, bu ve benzeri