TFF, soykırımcıların paydaşı Mc Donald's'la yola devam mı edecek.

Yazımızın başlığını okuyan siz değerli okuyucularımız "Türkiye Futbol Federasyonunun katillerin sponsorluğunu üstlenenlerle ne gibi işbirliği olabilir ki" şeklinde bir soru yöneltebilir! Bu haklı yaklaşım 'Akla gelmeyen başa gelir' atasözünü de destekler nitelikte. Katil İsrail'in, Gazze ağırlıklı Filistin coğrafyasındardürdüğü tarihi soykırımı devam ediyor. Müslümanların kutsal saydığı İslam coğrafyasında yüzyıldır devam eden işgal ve abluka, 7 Ekim 2023'ten itibaren korkunç ve vahşice bir hal aldı.

Hastane, ibadethane, okullar, mülteci kampları ve daha birçok sosyal alan bombalandı.

Hayatını kaybedenlerin sayısı 27 bine ulaştı. Yakın tarihin soykırımında 70 bine yakın Filistinli Müslümanların çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşuyor. Binlerce Müslüman ya enkaz altında ya da cenazeleri kaldırılmadığı için sokaklarda. Sosyal medyada yer alan haberleri takip ettiğimizde, şehitlerin cenazeleri kaldırılamadığı için kedi ve köpekler tarafından kemiriliyor. Siyonistlerin saldırıları sonucunda iki günde iki evladını kaybeden annenin dramını gördüğümüzde, insanlığımızı bir değil bin kez sorgulamak gerekmez mi! Yıllarca abluka altında olan savunmasız insanlara, Müslüman oldukları için uygulanan bu vahşet, ölümlerle sınırlı kalmıyor. İsrail güçleri, saldırı düzenlemekle suçladığı Filistinlileri, gözaltı ve hapsin yanı sıra evlerini yıkarak da cezalandırıyor. 7 Ekim 2023'ten bugüne işgal altındaki Batı Yaka'da gözaltına aldığı Filistinlilerin sayısının 6 binden fazla. Gözaltına alınan Filistinli gençlerin ifadelerine göre, şiddetli bir şekilde dövüldüğü ve sebepsiz yere onlarca metre sürüklenme şiddetine maruz kaldığını söylüyor.

ERDOĞAN: İSRAİL BİR TERÖR DEVLETİDİR

İsrail'in Filistin bölgesinde insanlık dışı tutumunu Cumhurbaşkanımız Erdoğan bir konuşmasında şöyle özetlemişti; "Amerika'nın ve batılı ülkelerin sınırsız desteğini alan İsrail hükümeti, katliamlarına tam 40 gündür aralıksız şekilde devam ediyor. Evlerini terk etmeye zorladığı sivilleri yolda kasıtlı olarak bombalayan bir canilikle kelimenin tam anlamıyla bir devlet terörü estiriyor. İsrail bir terör devletidir."

Bugün bölgede yaşatılan o terör saldırıları, şiddetini her geçen gün artarak 110 gününü geride bırakmış durumda. Bölgede şimdi, açlık, salgın hastalık ve İsrailli terör grupları tarafından tutuklama ve işkenceler hakîm. Böylesine içler acısı, zalimce bir tablo karşısında, halen bu katillere destek sağlayan ülkemizdeki tedarikçileri konuşuyoruz. Bölgedeki bu katliam ve soykırımın bir an önce bitmesi için gerekli diplomatik ilişkiler için çabalayan Cumhurbaşkanımızın Erdoğan'ın gayretlerini gözlemlerken,