İnsansızlaştırılmak istenen Gazze ve Amerika'nın Erzurum Kış Olimpiyatlarında olmayışı

Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki, Antalya'da düzenlenen "Orta Doğu'da Kalıcı Bir Barışın Yapı Taşları" panelinde yaptığı konuşma, Amerika güdümlü Siyonistlerin Gazze'de sürdürdüğü soykırımın neden aylarca sürdüğünün de aslında en güzel ispatı; "İsrail dünyaya meydan okuyabiliyor ve cezasız kaldığı için istediğini yapıyor. İsrail'e ambargo sözünü dahi kullanmıyorlar. Bu sözü kullanan olursa da İsrail 'antisemitik' etiketi yapıştırıyor. Bu cesareti Güney Afrika gösterdi. İsrail'in Gazze'de soykırım işlediğini haykırdı. Diğer ülkeler de harekete geçmelidir. İsrail'e ambargo veya yaptırım uygulamak tek çözümdür. Rusya'ya uygulanan ambargo İsrail'e uygulanmıyor."

GELECEK BİR GÜN GELECEK (DE)

Evet, gelecek bir gün gelecek. Fakat o gelen günü biz görebilecek miyiz Gördüklerimiz, duyduklarımız ve işittiğimizle, içinden geçtiğimiz hayat imtihan yükünün altından kalkıp kalkamayacağımız da belirsizliğini koruyor. Yüzyılın, belki de insanlık tarihinin en büyük imtihanı Filistin, Gazze'de yaşananlar. Bölgede yaşananlar her defasında olduğu gibi, bir kez daha Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın gündemindeydi; "Gazze'de yaşananlar kesinlikle bir savaş değildir, bir soykırım girişimidir Gelecekte de Filistinli kardeşlerimize gereken desteği verecek, Gazze'nin yeniden toparlanmasına da elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. Buradan bir kez daha uluslararası toplumu, Gazze'ye ve Filistin davasına samimiyetle sahip çıkmaya davet ediyorum. Dünyanın dört bir yanında hemen her hafta meydanları dolduran, zulmü lanetleyen, tüm baskılara rağmen gerçekleri cesaretle dile getiren tüm Filistin dostlarına şükranlarımı sunuyorum"

"TONLARCA BOMBAYLA

İNSANSIZLAŞTIRILMAK İSTENEN GAZZE"

Yazmak istiyoruz mazlum ve mağdur Filistin'i, küresel Siyonist işgalci İsrail'in İslam coğrafyasındaki katliamını. Yazacak bir şeyi bulmak, o kadar güç ki. Siyonistler bölgede o kadar insanlık dışı uygulama gerçekleştirdi ki, yazacak bir şey kalamadı, çünkü. Açıkçası, şimdi sürecin değişimine neden olacak, müdahalede-uygulamada somut, gerçek nitelikte bir şeylerin yapılması gerekiyor. Amerika'nın beslemelerinin bölgedeki terör hareketi, insanlığı yok etme adına ne varsa onu gerçekleştirmiş durumda. Gerçekleştirmeye de devam ediyor. Ali Osman Aydın kardeşimiz, gazetemiz Yeni Akit'in internet sitesindeki 'İnsanlık saati için Gazze'de zaman durdu, insanlığı bekliyor!' başlıklı yazısında, konunun ehemmiyetini o kadar güzel özetlemiş ki; "Tonlarca bombayla vurularak insansızlaştırılmak istenen Gazze'nin kuzeyi tamamen muhasara altına alınmış durumda. İşgalciler kuzeyi her yerden kuşatmış durumdalar ve işgalciler kuzey-güney bağlantısının tamamen kesilmesi sebebiyle özellikle kuzey Gazze' de 500 binin üzerinde insanı açlıkla baş başa bıraktılar İnsanlar hayatta kalmak için hayvan yemlerini öğüterek elde ettikleri unlarla ekmek yapmaya çalışıyorlar. Temiz içme suyu bulamadıkları için yağmur suyunu biriktirerek susuzluklarını gidermeye çalışıyorlar.Bu durum sağlık sisteminin tamamen çöktüğü bölgede salgın hastalık riskini de beraberinde getiriyor"

ÖZGÜR-DER GENÇLİĞİNİN GAZZE HASSASİYETİ

Özgür-Der Üniversite Gençliği "Holokost Endüstrisi-Yahudi Acılarının İstismarı" kitabını değerlendirdi. Değerlendirmenin bir bölümünde şu ifadeler yer alıyor; "II. Dünya Savaşı'ndan sonra sonra antisemitik engellerin hızla kalkmasıyla Yahudilerin Amerika'da üstünlük kurmaya başladığını; bilim ve ekonomi alanında Nobel kazanan Amerikalıların 40'ının, büyük üniversitelerdeki profesörlerin 20'sinin, New York ve Washington'daki önemli hukuk firmalarının ortaklarının 40'ının Yahudi olduğunu ve Amerikan Yahudiliğinin başarı hikâyesi bu yeni kazanılan Yahudi kimliğinin temel ilkesini "seçilmiş halk olmak" meşru kıldığını aktarıyor" Kitap değerlendirmesinin bir başka bölümünde ise "Filistinli kardeşlerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmak ve yapmaya devam etmek, eylemlere katılmak, sosyal medyadan evimize kadar her yerde Filistin'i konuşmak, boykota devam etmek, boykota teşvik etmek, slogan atmak, tevhid bayrağı taşımak, anlatmak, tartışmak" açıklamaları yer alıyor

SİYONİST SERMAYELİ ŞİRKETLERE

MİLLİ TAKIMLARDAN DESTEK

McDonalds, Gazze'de soykırım suçu işleyen Siyonist katillere bedava yemek bağışında bulunduğunu açıkladı. O açıklamanın üzerinden aylar geçti. Geride bırakılan bu süreçte Filistin'de çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan otuz binin üzerinde Müslüman hayatını kaybederken, yetmiş binin üzerinde mazlum insan yaralandı. Günde ortalama 150 kardeşimiz ya vurularak, ya hastalık ya da açlıktan hayatını kaybediyor. Sporumuzun içinde yer alan ve isminin başında 'Milli' kelimesi yer alan futbol-basketbol-voleybol gibi branşların temsilcileri (Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Voleybol Federasyonu