Erdoğan hangi sözleri aldı

Kütahya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler yaklaştıkça hem şehirlerde mitinglere katılıyor hem de iş insanlarıyla buluşarak fabrikalar açıyor. Yani Erdoğan hem söz veriyor hem de Türkiye için yeni sözler alıyor.

Bunlardan biri olan Kütahya gezisine katıldım.

NG Kütahya Seramik'in 100. yıl fabrikalarını açtı Erdoğan. Yatırım Bedeli 140 Milyon Euro olan 2 fabrika açıldı.

Bu fabrikaların sözünü Erdoğan, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'dan 2017 yılında almış. Ayrıca Erdoğan kurşun geçirmez seramik sözünü de almış. Güral bunu da yaptıklarını söyledi açılışta. Hatta törende denenebileceğini de söyledi. Ayrıca dünyanın en büyük seramiklerini yapma sözünü de gerçekleştirmiş NG grubu.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Erdoğan açılışta NG Grup Kurucu Başkanı Nafi Güral ile de kurşun geçirmezliği konuşuyor. Keleş mermisini geçirip geçirmediğini de soruyor. Erkan Güral yaptıklarından emin olarak 'dışarıda deneyelim' diyor.

Erdoğan törende Güral ailesini kutluyor ve yeni sözler alıyor: "Tekrarını, tekrarını bekliyoruz."

Erkan Güral ise NG Ailesi olarak söz verdiklerini belirterek, "Yeni bir fabrika yatırımını daha kısa süre içinde hayata geçirerek ülke ekonomisine kazandıracağız. Sektördeki hedefimizi dünya şampiyonlar ligi olarak belirlemiştik. Gerçekleştirdiğimiz bu yatırımla hedefimize ulaşmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz" diyor.

Köşemize çekileceğiz

Erdoğan tören sonunda geleceğe yönelik de önemli mesajlar verdi. Erdoğan şunları söyledi:

"Milletimize verdiğimiz her sözün takipçisi olduk, her sözü yerine getirmek için var gücümüzle çalıştık, çabaladık. Eksiklerimiz elbette olmuştur ama ülkemize ve milletimize sağladığımız kazanımların büyüklüğünü kimse inkâr edemez. Artık bundan sonra milletimize karşı sorumluluğumuz Türkiye Yüzyılı bayrağını zirveye çıkarmaktır. Allah'ın izniyle Türkiye Yüzyılı'nın inşasını da tamamladıktan sonra emaneti gençlere teslim edip köşemize çekileceğiz."