AK Parti, Elindeki Belediyelerin İcraatlarını Model Almalı

AK Parti,Elindeki Belediyelerin İcraatlarını Model Almalı
Seçimler geride kaldı.. Şimdi yeni projeler ve çalışmalar ile değişim,dönüşüm ve dinamizm vaktidir.AK Parti'den belediye seçimlerini kazanan başkanların yol haritalarına önem ve öncelik vermelidir.Bu önceliği ve önemi verecek olan da AK Parti Genel Merkezidir. 31 Mart seçimlerinde ikinci kez Düzce'ye belediye başkanı seçilen Dr. Faruk Özlü'nün proje ve icraatlarını model almak gerekir.
Başkan Dr. Faruk Özlü'den İcraatlar:
1-Sosyal Dayanışma ve Halk İle İletişim:
Farklı sosyal yapıların olduğu Düzce'de ayrım yapmadan her kesimden vatandaş ile dayanışma içinde ulaşılabilir olmayı başarmış bir başkan: Engelsiz Yaşam Merkezi, Çocuk Dostu Düzce, Öğrenci Dostu Düzce, Kadın Dostu Düzce, Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi, Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik, Tokuşlar ve Hamidiye Mahalle Konakları...Projeleri
2-Farkındalık Oluşturmak:
Ankara ile Düzce'nin bürokrasi,siyaset bağlamını birleştirme başarısının Düzce halkına yansıması.Başkan Özlü'nün bakanlık yapmış olması da Ankara ile diyaloğu hızlandırmıştır.
3- Sanatın ve Kültürün Birleştirici Etkisi:Sanattan spora, tarihten turizme, eğitimden ticarete şehrin her konuda ilerlemesi, marka şehir olma noktasında vizyoner çalışmalar gerçekleştirilmesini sağlayan Başkan Özlü, aynı dönem içerisinde yapılan konferanslarla yine ilkleri Düzcelilerle buluşturdu.
4-'Başkan Özlü:'Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır': sözünden hareketle 31 Mart yerel seçimlerinin çok öncesinde hazırladığı 'Türkiye Yüzyılında Düzce İçin 100 Proje' kitapçığı ile seçim çalışmalarının ilk gününden itibaren hızlı şekilde işe başladı.
5-Her Kesime Hitap Edecek Projeler:
Şehrin geleceği açısından oldukça önemli olarak görülen 'Mobilya Kent Düzce' projesi ile öncelikle Türkiye ölçeğinde bir Düzce markası oluşturma yolunda emin adımlar atan Başkan Özlü'nün yeni dönem çalışmaları içerisinde her alanda her kesime hitap edecek projeler mevcut.
6- Turizm Kenti Düzce
2024 itibariyle turizm noktasında önemli adım ve atılımlara sahne olacak olan Düzce'de, Aydınpınar, Korugöl Turizm projeleri başı çekerken, Konuralp Antik Kent kazıları ve restorasyonu, Konuralp Kültür Merkezi ve Yeni Konuralp Müzesi ise tarih turizminde önemli yer teşkil edecek. Günü birlik mesire alanlarının da kazandırılması adına yürütülecek projelerde ise Konuralp Gazi Atlı Spor Kulübü, Muncurlu Park ve Bahçeşehir Kent Ormanı projesi önemli yer tutacak.