CHP-PKK propagandasına yenilmek...

Çiçeği burnunda Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, dün Sözcü TV kameramanlarına ve elinde mikrofonuyla Sözcü Gazetesi yazarı İsmail Saymaz'a "jakuzi" olduğu iddia edilen başkanlık katını gezdiriyordu. Başkan Yeğin, Saymaz'a "her ne kadar jakuzi olmasa bile bu duş kabininin de jakuziden farkı yok" diye açıklamalarda bulunuyordu.

Koskoca Belediye Başkanı "jakuzi yok abime duş kabini verelim" havasında, işportacı edasıyla medyaya belediyenin odalarını dolaştırıyordu.

Istakoz, Maldivler derken jakuzi de CHP medyası için altın değerinde propaganda imkanına dönüştü. Biri yalan çıksa diğeri doğru çıkıyor, AK Parti de bu dar alanda topu çıkarmaya uğraşıp duruyor. Çok negatif ve yıpratıcı gündemler.

CHP medyası, kulağının üstüne yatmasını iyi biliyor; Beşiktaş Belediyesi'nin yüzde yüz kusurlu olduğu kulüp yangınında 29 kişinin can vermesi, Antalya'da teleferik faciası umurlarında bile değil. Hayatını yitirenlere zerre kadar saygıları yok. Kamu yararı nerede

İktidar ve medyasının seçim öncesi psikolojik iklimden kurtulması, bu kısır döngüden çıkması gerekiyor. Kaybettirdiği seçim sandığında tescillenen propaganda ezberleri terk edilmeli artık.