Son düdük çalmadan...

Gözlerin Kadıköy'de kulakların Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olduğu maç santra öncesi İsmail Kartal'ın motivasyon şovu ile başladı. Her ne kadar Kayseri'nin deplasmanda kapanmadan oynadığı hücum futbolu maçı güzelleştirse de Fenerbahçe'nin kaptığı her top kalelerine gol tehlikesi olarak döndü. Nitekim 18'de Batshuayi affetmedi.

Golden sonra Kayseri'nin defans anlayışında bir değişiklik olmayınca Fenerbahçe her gelişinde kaliteli ayakları ile tehlike yaratmaya devam ederken, 2. golü Djiku ile buldu. İsmail Kartal'ın sezon boyu inat edip Djiku'yu gerçek performansını sergileyebileceği savunmanın önüne çekmemesi, bugün ise mecburiyetten burada oynatması aslında inadının Fener'e nelere mal olduğunu göstermesi açısından önemliydi!

2. yarıda aşağı yukarı ilk yarının bir kopyası gibi geçerken, hakem Tonusluoğlu oyuna sadece gerekli yerlerde müdahale ederek iyi bir performans sergiledi. Bu tip hakemlerin en büyük eksiği vücut dili. Arabaya kaç beygir motor takarsan tak, dış görünüş göz alıcı değilse rağbet görmez. Dolayısı ile Direnç Tonusluoğlu özelinde genç hakemlere tavsiyem vücut dili ve iletişim ile ilgili profesyonel yardım almaları.