29 Nisan 2024 günlük burç yorumları

KOÇ:Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız. Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz.

BOĞA:Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuzun arttığını görüyorsunuz.

İKİZLER:Duygularınızdaki artışlar yüzünden otokontrol sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Bu dönemde bir karmaşa içinde olacaksınız. Aklınızı kullanın.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

YENGEÇ:Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz.

ASLAN:Yaşama analizci bakış açısı ile bakarken, isteklerinizde derin bir araştırma ve inceleme hakim olacak. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz. Misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları yapıyorsunuz.

BAŞAK:Bugün, duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla vakit geçireceksiniz.

TERAZİ:Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak, bu konuda size karşı gelenlere hırçın davranacaksınız. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Akıllı davranmakla başarılı olacaksınız.

AKREP:Karşıt evinizdeki güneş sizi olumlu etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de gerekli tepkinizi göstereceksiniz. Yine de iş yaptığınız kişiler önemli olacak.