Fırsatlarla dolu günler geliyor

Önümüzdeki hafta her burç için güzel etkiler söz konusu. Bize, karşımıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek kalıyor. Bazılarımız aşkta bazılarımız iş dünyasında aradığını bulacak, sürprizler hayatımızı hareketlendirecek.

Venüs-Jüpiter etkileşiminin olacağı bir sürece giriyoruz. Tüm burçlar bu durumdan payına düşeni alacak elbette. Bakalım gün gün neler olacak ve burçlar nasıl etkilenecek

Bugün Ay tüm gün Yengeç burcunda olacak. Duygusal açıdan güven veren yerler, kişilerle olmak isteyebiliriz. Zaman zaman eskiyi yâd edebiliriz. Eski konuları konuşmak, eski şarkıları dinlemek, eski filmlere göz atmak
bize iyi gelebilir.

Yarın Ay 12.11 ile 13.36 arasında Yengeç burcunda boşlukta olacak, akabinde Aslan burcunda seyahat edecek. Dikkat çekici takılar, aksesuarlar, canlı renkler, pırıltılı giysilerle çekiciliğimizi arttırabiliriz. Yaratıcı; artistik, reklam ve promosyon çalışmalarının desteklendiği bir gündeyiz. Beğenilmek, yeteneklerimizle takdir toplamak isteyebiliriz. Günün ana teması fark edilmek olacak.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Salı Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Merkür ile Plüton arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 4 gün. Kendimizi sadece bilgiyle savunabileceğiz. Gerçekleri öğrenmek için çok büyük bir tutku ve hırs oluşabilir içimizde. Dikkatli olmamız gereken bir gün. Çok fazla eleştiri alabilir veya eleştirebiliriz. Dikkat edelim, kalp kırmayalım. Gerçekleri öğrenmek için takıntılı bir tavra bürünebiliriz.

Çarşamba günü Ay 19.39 itibariyle Aslan burcunda boşlukta olacak. Merkür Boğa burcuna geçecek ve 3 Haziran'a kadar seyahat edecek. Edebiyat, sanat, güzellik, estetik, besin, doğa, tarım gibi alanlara ilgimiz artabilir. Alınan kararlar kolay değişmez ve hayata geçirmek kolay olur. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı gösterebiliriz. Bu dönem öğrendiğimiz konular kolay unutulmaz. Uzun vadeli yatırım kararları almak için verimli zamanlar.

Perşembe Ay 00.32 itibariyle Başak burcuna geçecek. Güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecekler. Etki süresi 4 gün. Yeni şeyler öğrenmek, yeni bir eğitime başlamak için bu hafta çok uygun. Yurtdışı, yabancılar, uluslararası işlerimiz problemsiz hallolabilir. Bir ilişki, bir proje ya da bir iş başlatmak için çok verimli zaman. Hayatımıza iş, özel, maddi anlamda fırsat ve şans, gelebilir. Fırsatları elimizin tersiyle itmeyelim. Şans iş fırsatları, güçlü kişilerden gelecek destek veya birikimlerimiz üzerinden gelebilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Cuma Ay tüm gün Başak burcunda olacak. Venüs ile Uranüs birlikte hareket edecek. Etki süresi 3 gün. Yalnızsak değişik, sıradışı, marjinal ilişkilere çekilebiliriz. Eğer partnerimiz varsa daha önce yapmadığımız, denemediğimiz değişik şeyler yapabiliriz. Özel hayatta, ilişkilerde özgürlük ihtiyacı çok artar. İlişkiler çok ani başlayıp aynı hızda sona erebilir. Tarz olarak sınırlarımızı ve kurallarımızı aşabiliriz.

18 Mayıs Cumartesi Ay 12.07 ile 13.22 arasında Başak burcunda boşlukta olacak, akabinde Terazi burcuna geçecek. Güneş ile Neptün arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 3 gün. Hassasiyetimiz artarken sezgi ve hayal gücümüz daha da güçlenebilir. Hayalleri gerçeğe dönüştürmek için, gelecek için, yeni hedefler belirlemek için harika bir gün. Bir yandan başkalarına hizmet ederken, yardıma ihtiyacı olanlara destek olmak, merhametle yaklaşmak için de güzel zamanlar. Rüyalar etkileyici olabilir. Terapi almak, mistik konularla ilgilenmek, okült çalışmalar yapmak için uygun bir dönem.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

BU HAFTA BURÇLARI NELER BEKLİYOR

Finansal olarak artık rahatlıyorsunuz
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Maddi anlamda rahatlama, yeni kazanç kapıları söz konusu. Finansal anlamda probleminiz varsa bu hafta itibariyle artık rahatlamaya başlayacaksınız. Para kazandıracak yeni projeler, sözleşmeler, iş anlaşmaları, para kazanmanıza destek olacak seyahatler de söz konusu olabilir. Veya bilgiyi satarak paraya dönüştürmenin yolunu bulabilirsiniz. Özellikle kadınlar bu hafta size destek olabilir.

Kişisel hayatınzda güzel gelişmeler olabilir
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Venüs ve Jüpiter etkileşimi hâkim olacak hafta boyunca. Kişisel çekiciliğinizin ve karizmanızın artacağı bir haftaya giriyorsunuz. İnsanlar sizin yanınızda kendisini daha iyi hissedebilir, sizinle vakit geçirmekten keyif alabilir. Beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş teklifleri, eğitim fırsatları veya kişisel hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Aşkta da şans sizden yana. Lüks tüketiminiz artabilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Sevgisizlikten şikâyet edebilirsiniz
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Her şeyi gizlilik içinde yapmaya eğilimli olabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir. Ya da yalnızlıktan ve sevgisizlikten dolayı çok şikâyet edebilirsiniz Psikoloji, bilinçaltı, ruhsal konular hakkında okuyabilir, araştırabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa bu hafta gizli bir sürpriz yapabilir size. İlişkiniz yoksa gizli ilişkilere çekilebilirsiniz. Evli kişilerden uzak durun. Check-up'tan geçmek için uygun bir hafta.

Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Arkadaşlarınız tarafından ne kadar sevildiğinizin farkına varabilirsiniz. Onlardan destek göreceksiniz. Yeni sosyal ilişkiler kurabilir, yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Para akışınızda veya kazancınızda da gözle görülür bir artış söz konusu. Popüler, hareketli davetlere, organizasyonlara katılabilirsiniz. Kalabalık gruplarla takılacağınız zamanlar. Yalnızsanız arkadaşlarınız sizin için çöpçatanlık yapabilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Söz, nişan, evlilik söz konusu
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

İş arıyorsanız kadın desteği sayesinde iş bulabilir, terfi gibi bir amacınız varsa buna kavuşabilirsiniz. Yöneticilerinizden övgü dolu sözler duyabilirsiniz. Kazanç sağlayacak önemli toplantılar söz konusu. Yalnızsanız iş vasıtasıyla, bir müşterinizle ya da bir çalışma arkadaşınızla flörtöz durumlar oluşabilir. Hayatınızda biri varsa önümüzdeki 10 gün söz, nişan, evlilik için adımlar söz konusu olabilir.

Hayatı anlamlandırmaya çalışabilirsiniz
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)