Paris 2024 öncesi madalya yağmuru

Son günlerde Türk sporcuları, uluslararası arenada büyük bir başarı sergiledi. Hem Avrupa hem de Dünya şampiyonalarında Türk bayrağı gururla dalgalandı. Masa tenisi ve taekwondo branşlarında madalya yağmuruna tutulan sporcularımız, Türkiye'nin adını dünya çapında duyurdu. Bu başarılar, Türk sporunun yükselen gücünün bir göstergesi olarak kabul ediliyor ve gelecek için umut verici bir tablo çiziyor.

Haklı gurur

Türkiye'nin milli sporcuları, uluslararası arenalarda kazandıkları başarılarla ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor. Son olarak, 7-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Slovenya'da düzenlenen ITTF Slovenia Open Thermana Lasko Para Masa Tenisi Turnuvası ve 9-12 Mayıs Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Avrupa Para Taekwondo Şampiyonası'nda kazandıkları madalyalarla büyük bir sevinç yaşattılar. Sporcularımızın elde ettiği bu başarılar, engelliler sporunun ülkemizdeki yükselen seviyesini ve milli takımımızın gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

TÜRKİYE RÜZGARI ESTİ

7-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Slovenya'da düzenlenen Para Masa Tenisi Şampiyonası ödülleri şöyle:

FERDİ: Klas 4'te Abdullah Öztürk gümüş, Nesim Turan bronz, Klas 5'te Ali Öztürk gümüş, Kadınlar Klas 3'te Hatice Duman bronz, Klas 4'te İrem Oluk gümüş, Klas 7'de Kübra Korkut bronz, Klas 9'da Neslihan Kavas gümüş, Klas 10'da Merve Cansu Demir gümüş madalya kazandı.

KARIŞIK ÇİFTLER: Klas 10'da İrem Oluk-Ali Öztürk çifti altın, Klas 7'de Hatice Duman-Nesim Turan çifti bronz madalya kazandı.

ÇİFTLER: Klas 10'da Nergiz Altıntaş-İrem Oluk çifti altın, Klas 20'de Merve Cansu Demir-Neslihan Kavas bronz madalya kazandı.