Ders kitaplarında milli manevi değerler yerine pozitivist, materyalist, ateist anlayışın dayatılması

Cumhuriyet, koyu bir cehalet sergiliyor. Laikliği İslam düşmanlığı, evrim teorisini bilim sanıyor.

12 Nisan Cuma günkü manşetinde, matematik dersinden integral konusunun çıkarıldığını, kümeler ve mantık konusunun konduğunu belirtiyor; "bilimi yok ettiler" yazıyor.

Habere göre biyoloji müfredatında "yaratılış felsefesi" kabul edilmiş; bu kabul, laikliğe aykırı imiş.

Müfredattan evrim teorisinin çıkarıldığı, yaratılış teorisinin eklendiği ortaya çıkmış.

Evrim teorisi müfredattan çıkarılalı 6 sene oldu. Cumhuriyet yeni haberi olmuş!

Laiklik din ve devlet işlerinin ayrılması demek. Cumhuriyet'in yaptığı gibi çaya çorbaya limon. Ders müfredatının laiklikle ne alakası var

156 yıldır ispatlanamamış Evrim Teorisini bilim sanmak cehaletten başka bir şey değil.

Prof. Michael Denton, Evrim Hâlâ Krizde Bir Teori isimli eseri yazalı yıllar oldu. Darwin yanılıyor, doğanın düzeni İlahi planın bir sonucu, önceden belirlenmiş İrade'nin bir kanıtı, diyor Prof. Denton. (Evrim Hâlâ Krizde Bir Teori, s.45)

Prof. Patrick Glynn, KANIT adlı eserinde evrenin tesadüfen oluşmadığını, ilk andan itibaren tasarlanmış ve ince ayarlanmış bir düzen kurulduğunu, hayatı netice verecek şekilde yaratıldığını anlatır. (Kanıt, Gelenek Yayınları, 2004)

Prof. Michael Behe, DARWİN'İN KARA KUTUSU isimli eserinde bakterilerle ilgili yaptığı incelemeleri, kandaki pıhtılaşmayı sağlayan fibrinojenin harekete geçme sistemini anlatır, tesadüfen bakterilerin meydana gelemeyeceğini, damarlarda kanama meydana gelince fibrinojenlerin yarayı kapatıp pıhtılaşmayı sağladığını, bunun rastgele olamayacağını söyler ve kâinatın yaratılışı ile ilgili AKILLI TASARIM tezini ortaya koyar. (Evrim ve Yaratılış, Prof. Adem Tatlı, s.224)

Prof. Antony Flew, YANILMIŞIM TANRI VARMIŞ isimli eserinde evrim teorisinin varlıkların nasıl meydana geldiğini, hayatın nasıl ortaya çıktığını, doğa kanunlarına her şeyin neden itaat ettiğini açıklayamadığını ifade eder, Yanılmışım, Tanrı var, der. (Yanılmışım Tanrı Varmış, s. 92)

Prof. Sefa Saygılı, EVRİMİN TUTARSIZLIĞI, TASARIMIN İHTİŞAMI isimli eserinde hücredeki kompleks düzenin tesadüfen olamayacağını, Yaratıcı'nın eseri olduğunu ifade eder.

Kuantum fizikçisi Prof. Paul DİRAC, "Tanrı üst düzey bir matematikçidir, evreni yaratırken ileri düzeyde matematik kullanmıştır." der.

Nobel Ödüllü Kuantum fizikçisi Prof. Max Planck, "Din ile doğal bilim birlikte şüpheciliğe, dogmacılığa, inançsızlığa ve batıl inanca karşı Tanrı uğruna savaş vermektedir." der. (Aklın Yolu Bir, Atanur Kayıhan, s.40)

Darwin Evrim teorisini ortaya attığı zaman hücre bilinmiyordu, Darwin ve çağdaşları hücreyi içi jöle dolu balon sanıyordu, der Prof. Michael Behe.

İnsan Genomu Projesinde 11 yıl çalışan Prof. Francis Collins, DNA üç milyar harfle yazılmış, 25 milyon kitaplık bilgiyi çözdüklerini anlatır, der ki:

"Keşfettiğim öyle bir şeydi ki bu bilgiye daha önce hiçbir insan sahip değildi fakat Allah onu her zaman biliyordu." (Aklın Yolu Bir, Atanur Kayıhan, s.29)