21 Mayıs 2024 günlük burç yorumları

KOÇ:Bugün, değişim ve düşüncelerinizi yenileme konusunda gereken cesareti göstermelisiniz. Yatırım konusunda şanslı bir döneme girmenize rağmen, maddi konularda risklere atılmamalı ve enerjinizi doğru yönlendirmelisiniz.

BOĞA:Partnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün, önemli konular yerine duygusal problemlerinizi abartabilirsiniz. Ortak çalışma bekleyen kişilerin, size olan güvenlerini hak etmek için daha çok çalışmalısınız.

İKİZLER:Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

YENGEÇ:Ay'ın bulunduğu konum içsel sorgularınızı arttırıyor. Çevre ilişkilerine kapalı ve eleştirici davranacağınız bir gün. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki olaylara yorum getirmelisiniz.

ASLAN:Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz, yeni projeler için engel oluşturuyor. Başlatacağınız çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz. Sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla, duygusal alışveriş içinde olacaksınız.

BAŞAK:Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. İyi niyetiniz yanlış anlaşılabiliyor.

TERAZİ:Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızı çok sıkıyor.

AKREP:Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişilerde kullanmalısınız. Çalışma şartlarınızla ilgili şikayetleriniz artıyor. Birlikte iş yaptığınız kişileri yargılayacaksınız.