Devlerin aşkı

Her maçı forvetler almaz. Bazı maçları stoperler, kaleciler çevirir. Elindeki kaleci bir de Muslera kalitesiyse maça etki etmesi şaşırtan bir durum olmaz. Adana Demirspor deplasmanında kazanılan galibiyetin mimarı yaptığı mucize kurtarışlarla Fernando Muslera oldu!

İlk devrede Adana takımı Galatasaray'ı fazlasıyla rahatsız etti. Ev sahibi ekibin soyunma odasına gol bulamadan gitmesi Galatasaray galibiyetinin habericisi oldu. İkinci yarıda beklenen oldu. Muslera yaptığı kurtarışlarla arkadaşlarını oyunda tutarken bireysel yetenekleriyle Ziyech ve Kerem Demirbay ortaya çıkarak maçı 2-0'a getirdi.

Bu skor sonrası Adana Demirspor'un fiziksel yorgunluğunun üzerine mental yorgunlukta eklendi. İcardi, Adana deplasmanında sahada yoktu. Ama kral, sahada olmayan haliyle bile golünü attı. 3-0'lık skor şampiyonluk yolunda keyif verdi. Komutan Mertens yine çok büyük oynadı.

Şampiyonluk için girilen son düzlükte sonuçları ortaya dev isimler çıkarır. Devler inandıysa onların aşkı da farklı olur. Galatasaray kadrosunda futbol adına dev denecek çok isim var. Bu devlerin aşkı da farklı oluyor. Muslera ayrı, Mertens ayrı, Ziyech ayrı, İcardi ayrı. Saymakla bitmeyen bu dev kalitenin sonucu iyi oynayan Adana Demirspor'a mağlubiyeti yaşattı.