Hiç keyif vermiyor

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü'ne konuk oldu. Daha geçen gün ligde karşılaşan iki ekibin maçı o kadar zevksiz geçti ki Beşiktaş ilk yarıda kaleye gidemedi.

Oysa lig maçında 2-0 kazanan siyah beyazlılarda takımın yeni hocası Serdar Topraktepe'ye hem yazılı medyadan hem de sosyal medyadan övgüler vardı. Ankara'daki maçta ilk yarıda ev sahibi ekip Beşiktaş'a büyük üstünlük kurdu. Akıl tutulması yaşıyorum bazen maçları izlerken. Beşiktaş bu kadar kötü nasıl oynar diyorum!

İKİNCİ YARI GOLÜ BULABİLİRDİ

Beşiktaş'ta enerji bitmiş durumda. İkinci yarı daha etkili ataklar düzenleyen taraf Beşiktaş gibi gözükse de kaleyi bulan şutu olmadı. Ancak siyah beyazlılar golü bulabilirdi. Maç boyunca 7 şut çekildi fakat hiçbirisi kaleyi bulmadı. Oynanan futbol son yıllarda gördüğüm en etkisiz oyundu. Her şeye rağmen 1 gol bulabilirdi siyah beyazlılar.

UMUT MERAŞ FUTBOLU UNUTMUŞ

Beşiktaş'ın milli sol beki Umut Meraş'ın performansı inanılır gibi değil. Daha birkaç sene öncesine kadar A Milli Takım'ın sol bekinde oynayan isim Beşiktaş'ta gözlerimizin önünde yok oldu. Fizik olarak bitik, mental olarak ise sahada yok. Gelecek sezon veda edilecek isimlerin başında yer almalı.