Ziyech tamam ama ya Kerem!

Galatasaray Mertens Kerem işbirliği ile ilk yarı iki harika gol buldu. Yine Kerem Aktürkoğlu'nun köşe vuruşunda bu kez sahneye Abdülkerim Bardakçı çıktı. Soyunma odasına 3-0'la giren Galatasaray'da ikinci yarı bazı gerçekleri görme fırsatı oldu.

Maç 3-2'ye gelse de Galatasaray'ın kazanmayacağını düşünen yoktu. Ancak savunmadaki açıklar başka rakiplere karşı ciddi sıkıntı yaratacak görüntüsü verdi. Angelino en zayıf halka. Yenen ikinci golde kaptırdığı gol ve zayıf savunması Abdülkerim'in de sırıtmasını sağladı.

Oyuna sonradan giren Ziyech neler yapabileceğinin fragmanını izletti. Muhteşem bir kalite. Şununu gole çeviren Icardi ise Galatasaray için Allah'in bir lütfu. Son 14. resmi maçının tamamında fileleri havalandırdı. Lewandoski'yi zaten geçti, Haaland'la yarışıyor.

Ndombele hiç hazır değil, 11 başlaması içinse en az 1 aya daha ihtiyaç var. Tribünden gören net biri olarak söylüyorum bu maça 11 başlama şansı hiç yoktu. Hazır hale geldiğinde nasıl bir oyuncuya dönüşeceğini herkes tahmin ediyor ancak Okan hocanın kendisini yavaş yavaş ısındıracağı kesin.