Kafalar Manchester'da

Galatasaray çok kolay geçmesi beklenen İstanbulspor maçına herkesin beklediğinin aksine yüzde 95 rotasyonsuz kadroyla çıktı. Başakşehir maçında stoper performansıyla geçer not alan Kaan Ayhan dışında ideale yakın bir 11'le sahadaydılar.

Elbette sahaya çıkan 11'e bakınca rahat bir galibiyet beklentisi oluştu. Ama durum öyle olmadı. İstanbulspor direncine haksızlık etmemek gerek. Kendileri adına iyi mücadele örneği ortaya koydular. Ancak pozisyon sonlandırma açısından kötü günündeydi Galatasaraylı oyuncular.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar isyanda, iyi futbol beklentisi var. Aldığım istihbaratı paylaşayım. Bu maç özelinde rotasyon yapılmadı ancak asıl rotasyonu Cumartesi günü Rams Park'ta oynanacak Ankaragücü maçında olacak. Çünkü hafta için Manchester maçı var. Sonraki maç Mancester değil kafalar ne alaka Mancestar'da diyenler olmuştur ancak bugün sahada olan 11'den önemli isimler Ankaragücü maçında olmayacak.

Çok konuşulacak pozisyona gelecek olursak, Icardi benzer penaltıyı PSG'de de atmış. Futbol şov işi. Olur ya da olmaz, böyle şeyler denemek lazım.

Kafalar Manchester'da