Icardi böyle devam ederse...

Şampiyonlar Ligi gruplarına kalarak moral bulan Galatasaray aynı 11'le bu kez üç haftadır kazanamayan Gaziantep deplasmanına çıktı.

Maçın başından sonuna Okan Buruk'un öğrencileri kalite problemi yaşayan rakibine karşı ciddi bir üstünlük kurdu. Özellikle Sacha Boey ve Angelino üzerinden kurulan oyun sonrası gelişen ataklarla tehlikeli olmaya başladılar. Tete'nin aksadığı Kerem Aktürkoğlu'nun yıldızlaştığı maçta 3-0'lık net bir galibiyet geldi.

Icardi'nin üst düzey performansı tüm hızıyla devam ederken Antep maçına Kerem'le birlikte damga vurdular. Icardi şimdiden tabelaya 7 golü yazdırdı bile. Böyle devam ederse 30 barajını rahatlıkla geçecek gibi duruyor...

Algılar tavan...

Sabaha kadar oynansa Galatasaray'ın kazanacağı maçtan sonra algılar tavandı yine. 3 net pozisyonda aleyhine (İptal edilen penaltı, sayılmayan gol, rakibe çıkmayan kırmızı) karar çıkan taraf Galatasaray ancak öyle bir algı yapılıyor ki maçı izlemeyen galibiyetin hakem sayesinde geldiğini düşünür. Bu daha başlangıç Galatasaray kazandıkça algılar da artmaya devam edecek.

Antepli oyunculara saygısızlık!

Geçen sezon deprem felaketi nedeniyle yenilenen Antep kadrosu 4 maçını da kaybetti. Taraftarın maç boyunca kaleci Batuhan'ı ıslıklaması büyük saygısızlıktı. Batuhan'a bir çok teklif olmasına rağmen o Antep'te oynamayı tercih etti. Bu takımın ayağa kalkması için transfer şart ancak taraftarını da arkasına alması lazım...