Canavar Zaha!

Zaha, Kaan ve Davinson Sanches'in 11'de olduğu küçük rotasyonlu Galatasaray kadrosu Ankaragücü karşısında sezonun en iyi futbolunu ortaya koydu. Zaha'nın 11'e girmesiyle Kerem'i 10 numaraya çeken Okan Buruk Torreira ve Kerem Demirbay'ın yanına ekstra bir güç kattı.

Galatasaray fiziksel olarak orta sahayı ele geçirmekle kalmadı. 90 dakika boyunca karşılaşmanın tek hakimiydi. Geçen sezon Icardi ve Kerem hücum yükünü çekerken Ankaragücü karşısında daha geniş bir ofansif güç vardı. Zaha, Icardi, Tete ve Kerem'e Sacha ve Angelino'dan katkı gelince maç kaleci Bahadır'la Galatasaraylı oyuncular arasında geçti.

Zaha 70 dakika oyunda kaldığı süre boyunca izleyenlerin gözlerinin pasını sildi. Gerçek bir futbol cambazı. Adeta canavar gibi rakiplerini ezip geçiyor. Attığı golün benzerini bu ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde daha çok izleriz. Hücumdaki etkinliğini bir kenara bıraktım atletizmi ile savunmaya katkısı da yadsınamaz. Yıldız futbolcu kendisine kronik muamelesi yapanlara güzel cevap verdi. Manchester maçı öncesi sevindiren bir performans ortaya koydu.