Bakambu golden fazlasını yaptı!

Sezonun en kritik maçlarına çıkan Galatasaray'da Okan Buruk olabildiğince bazı oyuncuları dinlendirip daha iştahlı oyuncularla sahaya çıkıyor. Pendikspor özelinde de durum böyleydi. Tete, Sergio Oliveira ve Nelsson gibi oyuncluar uzun süre sonra 11'e döndü.

Haberin Devamı

Maçın başlangıç düdüğü ile oyunun tek hakimi ve rakip yarı sahada gol arayan taraf Galatasaray'dı. Ancak son vuruşlardaki tercih hataları ve beceriksizlik nedeniyle ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Sahanın en kötüsü Tete müsait pozisyonda Kerem'e verse hem takım 1-0 öne geçecek hem de kendisi oyuna devam edecekti.

Okan hoca ikinci yarına Barış ve Mertens'le daha ofansif bir kadroyla başladı. Erencan Yardımcı'ya karşılık sadece 2 stoperle kalan Galatasaray hücumda daha fazla etkinlik göstermeye başladı. Sol beke geçen Barış Alper, Kazımcan'dan da Angelino'dan da iyi performans gösterdi.

Icardi'nin en etkisiz maçlarından birini izlerken oyuna Bakambu dahil oldu. Geçen yıl Yunanistan Ligi gol kralı olan golcü kısa süre içinde etkisini göstererek fırsatçılığını konuşturdu ve takımı 1-0 öne geçirdi. Sonrasında Ziyech'in muhteşem füzesi maçın skorunu belirledi.