Bu statünün güncellenmesi gerek

Beşiktaş'ın bu sezon bir stratejisi var mı, yanıtını şu ana dek göremedik.

Adana Demir bu sezon Rize'ye ve Ankaragücü'ne karşı 58, Hatay'a karşı 66 topla oynadı. Pendik önünde de farkı erken buldu. Yani esasında Kluivert'la oyuna hükmetme, domine etme üzerine kodlanmış bir takım hüviyetindeler. Ancak dün 17 dakikada 2-0'ı bulunca pragmatik oyuna döndüler. Beşiktaş 4-0'a kadar tamamen proaktif, Adana Demir reaktifti. Kluivert'ın takımını tebrik etmek lazım, bu alternatif oyunu da iyi oynadılar.

Gözden KaçmasınBeşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: 'Kızgınım ve üzgünüm'Haberi görüntüle

MERT YiNE SAĞDAN!

Adana Demir'in erken 2-0'ını çözümlerken birinci golde Necip'in yediği kolay çalımı not edebiliriz tabii. Mert'in de sağından kötü istatistiği sürüyor, geçen sezon yediği 20 golün 11'i sağdan (4'ü merkez, 5'i sol). Dün de 17 dakikada adeta aynı golü iki kez yedi milli kaleci. Ancak biraz daha büyük resme bakarsak Beşiktaş'ın zaten bu sezonki performansının pek iç açıcı olmadığını göreceğiz: Dün skor 4-0 olana kadar ligde 530 dakikada toplam sadece 6 gol... 530 dakikada yalnızca üç akan oyun golü. Karagümrük maçını bir Gedson sihriyle kazandı Beşiktaş. Pendik maçı ikinci yarısında tamamen kontrol Pendik'teydi. Brugge karşısındaki felaket oyunu da 1-1'lik sonuç sebebiyle halının altına süpürdük. Yani Beşiktaş'ın bu sezon gerçekten bir oyunu, stratejisi, planı var mı, yanıtını göremedik şu ana kadar.

strong class'read-more-detail'Haberin DevamıGözden KaçmasınAdana Demirspor-Beşiktaş maçında benzer goller! Mert Günok'un performansına tepki ve sakatlık...Haberi görüntüle

STATÜ TARTIŞILMALI