Kaan 'Uyanık'oğlu

YAKIŞIKLI oyuncu Kaan Urgancıoğlu, Burcu Denizer ile birlikte geçtiğimiz haziran ayında sürpriz bir şekilde dünya evine girmişti. Şimdilerde mutlu bir evlilikleri olan çift, evlenmeden önce Kaan Urgancıoğlu'nun oturduğu Galata semtinde yaşıyorlardı. Fakat nikahtan hemen sonra daha büyük bir eve geçmiş çiftimiz. Tabii bekarlık zamanlarında Galata Kulesi'nin hemen yanında oturan Kaan Urgancıoğlu, yıllardır oturduğu bekar evini tutmaya devam ediyormuş.
Hemen aklınıza başka şey gelmesin.
Çünkü Kaan bey, halen kirasına 3500 lira ödediği evi "Airbnb" uygulaması ile birlikte günlük kiraya veriyormuş. Tabii bu durumu duyan ev sahibi, Kaan Urgancıoğlu'na zam teklifinde bulunmuş ama Kaan bey, zam yapmamış.
Daha sonra ev sahibi Kaan Urgancıoğlu'nu evi boşaltması için mahkemeye vermiş. Çünkü evin şu anda rayiç bedeli 40 bin ile 50 bin lira arasında değişiyormuş.
3 bin 500 lira kiraya bakılırsa Urgancıoğlu, bu kirasını günlük kiralamadan çıkartıyor... Tabii bu durumda sizce kim haklı
ÜNLÜLERIN YENİ KAZANCI: BEKLEME ÜCRETİ
BİR dönem bir dijital platform Türkiye'ye hızlı girmiş ve Türk oyuncular ile 3 senelik 5 senelik anlaşmalar yapmıştı. Tabii yaptığı anlaşmaların da bütçelerinin hepsini ödemiş. Birçok oyuncumuz dizi ya da film çekmeden yüksek ücretlerin sahipleri olmuştu. Tabii o dijital platform Türkiye'den neredeyse çekildi. Zaten yaptıkları veya yayınlanmadıkları film ile de bu saatten sonra Türkiye'de iş yapamacağını da öğrenmiş oldu. Fakat bu durum hem kanalların hem de oyuncuların gözünü açmış. Bir kanal proje yapacağı zaman, o projede hangi isim düşünüyorsa hemen anlaşma imzalanıyor ve ödemesini yapıyormuş. Bu durum içine reklam, dizi ve film giriyormuş.
Bunun adınada "Bekleme ücreti" deniyormuş. Tuba Büyüküstün, Kerem Bürsin, Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir gibi isimler bu durumu kabul eder mi Göreceğiz...

DİKKAT BAĞIMLILIK YAPABİLİR
SON yıllarda çıkardığı şarkılar ile müzik dünyasına damga vuran isimlerin başında gelen Tuğba Yurt, geçtiğimiz hafta 'Sonsuza Dek' şarkısını çıkarmıştı.