Halkımızın ve ülkemizin gerçek gündemine dönemezsek!

İktidar yanlısı gözüken bazı hesabi yayın organları maalesef halkımızın ve ülkemizin ana sorunları olmayan, hiç ilgisiz gündemlerle bilerek veya bilmeyerek İktidarımıza yanlış üzerine yanlış yaptırtmaya devam ediyorlar!

-Malum Muhalefet tek aday üzerine birleşecek mi birleşmeyecek mi

- Ana Muhalefetin başındaki Zatın Liderliği devam edecek mi etmeyecek mi Muhtemel Lider kim olacak

- Malum Muhalefet dağılacak mı dağılmayacak mı

-Bu meclisten geçmeyeceği kesin belli olmasına rağmen Darbeci Sivri Anayasanın yerine yeni Sivil Anayasa hazırlığı için yorumlar, yazılar vs..

Bu ve benzeri konuları her akşam temcid pilavı gibi dinlemekten halkımız artık gına getirdi!

Aksine bu programlar seçimleri az bir farkla kaybeden malum muhalefete yarıyor!Bu gündem dışı saçma programlarla öfkelendirilen seçmenlerimizi malum muhalefetin sinsi tuzağına düşürmeye devam ediyorlar!

Aslında tam yirmi yıllık İktidarında devasa maddi ve manevi hizmetler yapan bir Siyasi kadronun bu gündemlere bel bağladığı görüntüsü içine sokulması son derece isabetsiz bir durumdur!

İktidara yakın medya organlarında ulusal ve uluslararası gelişmelere yönelik argümanlar geliştirileceğine sığ ve dar kalıplar içinde yayınların yapılması vatandaşın sadece öfkesini arttırmaktadır.

Zira Halkımız, Canlı Yayın Programlarında kendisinin aşağıda sıraladığımız sorunlarını ve çözüm yollarını bekliyor! Dertlerinin devasına çözüm bekliyor!

Halkımızın gerçek maddi gündemi;

-Hâlâ söndürülemeyen mutfak yangıdır!

-Önlenemeyen fahiş kiralardır!

-El yakan Elektrik, Doğalgaz ve Su Faturalarıdır!

-Esnafın belini büken çok ağır haksız Vergilerdir.

-Dar gelirli Emeklinin, dul ve yetimlerin çok haklı beklentileridir!

-Devlet kurumlarına iş yapanların veya mal satanların alamadıkları alacaklarıdır!

- Devlet Kurumlarında ve bazı Belediyelerde önlenemeyen İsraflar ve saçıp savurmalarıdır!

- Bazı Belediyelerde, bilhassa gümrüklerde ve diğer Resmi Dairelerde yüzde yüz haklı olduğu işini rüşvetsiz veya torpilsiz yapamama ızdırablarıdır.

Halkımızın gerçek Manevi gündemi;

- Bin yıl savaşlarla yıkılamayan Milletimizi Aile içinden çökertmek için teşvik edilen Domuzların bile asla yapmadığı LGBT gibi ahlaksız hayâsız şeref yoksunuCinsi sapıklık tehlikesidir.

-Eroin, Esrar, bonzai vb.uyuşturucu mafyasının kurbanı olanzavallı uyuşturucu kurbanı gençlerimizesahip çıkmamız da en mühim gündemimiz olmalıdır! !

Milletlerin, Kavimlerin ve Devletlerin helak edilip Tarihten silinmelerinin ana sebebi olan bu cinsi sapıklık ve uyuşturucuyla bağımlı yapılan zavallı nesillerin geleceğitehlikesinden daha büyük gündem olamaz!

-Rastgele kurayla görevlendirilen öğretmenlere teslim ettiğimizNesillerimizin şanlı Tarihimize, Engin İslam Medeniyetimize ve Kahraman Ecdadımıza yabancılaştırılmasıtehlikesi de gündemimiz olmalıdır! Ve bu noktada Bakanlığın mülakatta yeni uygulamaya geçeceğini açıklaması umudumuzu arttırmıştır.

- Aile yıkımlarının artarak devam etmesine sebep olan yasaların yürürlükten acilen kaldırılmasıdır!

-"Süresiz Nafaka"zulüm kanununun hâlâ değiştirilememesidir!

-"Kadının beyanı esastır!"saçmalığının hâlâ kaldırılamamasıdır!

-"Çok Genç yaşta evlendiği"için yıllarca cezaevlerinde mahkûmiyeti devam eden mağdur mazlumların hâlâ affedilmemesi ve hukuki çözümün bulunamamasıdır.