Gizlenen asıl gündem!

Geçen haftaki yazımızda;"Ülkemizi ve Mazlum Coğrafyamızı bekleyen ama hepimizden gizlenen asıl gündem maddelerinin ne olduğu!"ile ilgili yazacağımızı ifade etmiştik!

"İnsanlar içerisinde iman eden Mü'minlere en tehlikeli ve en azılı düşman olarak Yahudileri ve ilâhlığında, otoritesinde, mülkünde, tasarruflarında Allah'a ortak koşan putperestleri göreceksin!"(Maide Suresi 82) İlahi Mesajı ile ihtar edilen; özelde Müslümanların ve genelde insanlığın baş belası Siyonist Yahudi Kavmi sözde İsrail Devletini kurarak"Yeni Dünya Düzeni!"sloganıyla Dünya Yönetimini ele alma hedefine dogru adım adım ilerliyorlar!

Önce İsviçre Basel Şehrinde bir avuçSiyonist Yahudi, Theodor Herzlbaşkanlığında 1897 yılında Vadedilmiş Topraklar (Arzu Mev'ud) ideali için yemin ederek sinsi çalışmaya başladılar! İçimizdeki gafil ve bazı hainlerle iş birliği yaparak önlerindeki en büyük engelOsmanlı Cihan Devletini 1 Kasım 1922 yılında Saltanatı ve 3 Mart 1924'te Hilafeti kaldırma tuzağıylaCHP zihniyeti eliyle yıktırtarak Fırat ile Nil nehri arasına yerleşmeyi başardılar!

Bunun için ülkemizde Siyonist İsrail'e karşı gelenleri kanlı darbelerle yetkisiz hale getirdiler!

Kardeş Irak ve Suriye Ülkelerini de terör belasıyla parçalayarak tamamen etkisiz hale getirdiler!

ABD'nin baş haydutu baba Bush'un önderliğinde 1991 yılında başlatılan yeryüzü İsrail İmparatorluğunu gerçekleştirmek için Fas'tan Afganistan ve Pakistan'a kadar tam 21 Müslüman Ülkeyi içine alan BOP (Büyük Orta Doğu Projesi) Planını uygulamaya koymak için Demokrasiye geçiş tuzağıyla bu ülkelerin Halklarını "Arab Baharı" teşvikiyle ayaklandırıp birbirine kırdırmaya devam ediyorlar!

İnsan nüfusunun en azına sahip ve ırkından başka hiçbir ırkahayat hakkı, yaşama hakkı, iktidar olma hakkı ve aile kurup çoğalma hakkıtanımayan Siyonistler, Dünya'yı rahatça yönetebilecek kadarDünya Nüfusunu azaltmayı planladılar!

Bu kirili ve karanlık planlarını gerçekleştirmek için;

-Çıkardıkları ve çıkaracakları Cihan Savaşlarıyla,

-Laboratuvarlarda planlı üretip yaydıkları ve yeniden ayrı isimlerle yayacakları Sars, Mers, Covid (korona) gibi virüslerle,

-Hakikat dışı yalan dolu suni İklim Karbon Yasalarıyla,

-Karbonu azaltma bahanesiyle Hayvanları katlederek Yapay et yedirilmesiyle,

-WEF (Dünya Ekonomik Formu) Faiz gibi gizli dayatmalarıyla,

-Aleyhimize alacağı kararlara bile Mahkemelerimize İtiraz etme hakkımızın yasaklandığı DSÖ (Dünya Sağlık Örgütünün) planladığı sağlığımıza kastedecek ihanetleriyle,

-Kaldırıldı denildiği halde hala uygulaması kanunlarla devam eden İslam'a İsyan olan"İstanbul Sözleşmesi!"nin acı neticeleri olan bombayla bile yıkılamayan yuvaların boşanmayla yıkılması, bekarlığın ve Cinsi Sapıklığın teşvikiyleLGBT (Lanetli, Gadablı, Bela Toplumu)'nun oluşturulması ihanetiyle"YENİ DÜNYA DÜZENİ" adıyla dümenlerine devam ediyorlar!

Geçen Hafta Hindistan'daki G20 zirve toplantısında Siyonistler yine ihanetleriniTek Dünya! Tek Aile! Tek Gelecek!sloganlarıyla zırvaladılar!

''TEK DÜNYA''dedikleri Tek Devlet İsrail!

''TEK AİLE''dedikleri İsrail'den başka her ferd ve aile tahrip ve tahrif ettikleri Tevrat'a göre sadece Yahudilerin kölelerdir!
Yahudi olamayan tüm İnsanlar Yahudilerin müsaadesi kadar yerler, evlenirler ve yaşarlar! Onlara göre bir tek aile vardır onlar ve onlara tabi olanlar.

''TEK GELECEK''