Fenerbahçe'den gövde gösterisi

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Başakşehir'i konuk eden Fenerbahçe, ilk yarısını 3-0 önde bitirdiği mücadeleyi 4-h kazandı. Sarı-lacivertliler maça öyle bir başladı ki Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan 30'da iki oyuncu birden değiştirmek zorunda kaldı.
İlk gol ise sürpriz bir isimden geldi. Daha doğrusu golün şekli daha sürprizdi. Djiku'nun topu oyuna iyi soktuğu ve ayağı düzgün olduğu biliniyordu. Bunun yanısıra iyi ve etkili de şut atabildiğini gördük. 5. dakikada kullanılan köşe vuruşunda dönen topa düzgün bir vuruş yapan Djiku perdeyi açtı 1-0. Golle başlangıç sonrası Fenerbahçe vitesi arttırdı. 10'da klas ayaklar sahnedeydi. İrfan Can kesti, Tadic tekte çok iyi indirdi. Dzeko'yu durdurmaya çalışan Duarte topu kendi ağlarına gönderdi: 2-0.
20'de konuk ekip baskıdan çıkmaya çalışırken top kaybı yaşadı. Sarı-lacivertliler cezayı hemen kesti. Szymanski skoru 3-0'a getiren isimdi. 20 dakikada atılan 3 golün ardından tempo biraz düştü. Livakovic rahat bir maç çıkarsa da savunma arkasına atılan topta tehlikeyi hissetti ve önledi.