Neden varsınız; nasıl susarsınız

Evet Bilmem ki, "hâlâ susup oturacak mısınız", ey benim meslek kuruluşlarımın; Spor Yazarları Derneği'min, Gazeteciler Cemiyeti'min, Basın Konseyi'min sayın yöneticileri..

İşte "Dehşet verici iddialarla dolu ilk yazısını" özetleyen bir girişle, "Kimsenin locasında viski içmem. Duvardaki tabloyu istemem" diyerek Kendisini tanıttığı ve her yazısına attığı "Spor Medyasının Nöbetçi Amiri" müstear adıyla yazdığı Yeniçağ gazetesindeki, gene "tüyler ürpertici iddialarla dolu" ikinci yazısını da okudum, yazarın Bilmem sizler de okudunuz mu..

Yazısında sizlerden de söz ediyor, meslek kuruluşlarımızın sayın yöneticileri

Ve diyor ki; "Son yazımız ardından hareketlilik oldu. Gazeteciler Cemiyeti, Ombudsman Faruk, Basın Konseyi bile olaya müdahil oldu.

İsim istediler benden. Ben ispiyoncu değilim. 'Bir dahakine bakarız' dedim. Herkes yerli yerinde maç izleseydi böyle olmayacaktı. Yahu, basın tribününde var 100 kişi. Yazı yazan on kişi. Kalan 90 kişi localarda ucuz viskilerde. Bu ne tuhaf dönemdir böyle"

Ve de işte, sizlere "Bir dahakine bakarız" dediği ilk yazısından sonra, yazdığı "ikinci" yazıdan birkaç paragraf

" Spor Medyasının Nöbetçi Amiri var olan sicillerini dosyalar, arşivler! Arşivler yalan söylemez. Türk devletinde de belgeler kaybolmaz Sicil amiri yeni gelen belgeleri de sicil dosyasına koyar Benden söylemesi arkanızda kim olursa olsun, ipliğinizi pazara çıkarırım. Bu bir erken uyarıdır. Ona göre hareket edin. Gerekirse isim isim paylaşım yaparım.

" Artık deniz bitti, kara göründü. 'Nöbetçi Amir' artık her yerde. Havada, karada, denizde Hatta ormanda, kumsalda, otobanda. "

Spor medyasında; Bodrum'da yaşayıp mü dürlük yapanlar. Federasyon ve kulüpleri haraca bağlayanlar. Ajans kurup federasyonlardan iş kapanlar. Dijital kanallarına reklam almak için bin takla atanlar. Ballı ve avanta seyahatleri kovalayanlar nefesim ensenizde olacak. İki elim yakanızda olacak. Spor medyasında başı çektiğim büyük temizlik operasyonu genişleyerek gidecek. Çürük elmalar temizlenecek."