Kötü futbol iyi sonuç

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Galatasaray için Pendikspor maçı beklenenden zor geçti. Hafta içinde Manchester United ile 3-3 berabere kalan Cim-Bom yapılan rotasyona rağmen lige konsantre olamadı. Tabii bu durumun biraz da Süper Lig seviyesinde uzak stat atmosferinden kaynaklandığını da söyleyebiliriz.
Karşılaşmada sarı-kırmızılılardaki fiziksel ve mental yorgunluk dikkat çekti. Okan Buruk'un A planı tutmayınca kaos planı devreye sokuldu. Alınan risk ile galibiyet geldi. Bakambu oyuna girdikten 5 dakika sonra perdeyi açtı. Galatasaray'ı rahatlatan ise Ziyech'in füzesi oldu. Galatasaray'da Tete, Kazımcan, Oliveira, Nelsson gibi isimler dün verilen şansı kötü kullandılar.
35'te Tete bencil davranıp topu kalecinin üzerine vurdu. 42'de Vukovic'in kafa vuruşu direkten döndü. İkinci yarıya Okan Buruk, Kazımcan ve Tete'yi alıp yerlerine Barış ile Mertens'i alarak başladı. 46'da Boey vururken savunma araya girdi. 54'te Kerem ile gole yaklaştı sarı-kırmızılılar. 63'te Ziyech'in vuruşu az farkla auta gitti. Galatasaray kilidi 69'da açtı. Oyuna 5 dakika önce giren Bakambu, Mertens'in kaleciden dönen topunu kafayla tamamladı: 0-1. 82'de Ziyech'in harika golü geldi. Faslı 30 metreden golü attı: 0-2. Galatasaray 2-0 kazandı.