Cimbom bitti demeden bitmez

Oynanan oyuna, kaçan fırsatlara bakınca üzüldük ama senaryoyu görünce beraberlik teselli oldu. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi serüveni 1 puanla başladı. Cim-Bom, A Grubu'nda Kopenhag'a karşı 2-0 geride götürdüğü maçı son dakikalardaki gollerle 2-2'ye getirdi.
Rams Park'ta Galatasaray ilk 25 dakika 4-0'a getirebileceği maçta 35'te Muslera'nın bireysel hatasıyla geriye düştü ve oyundan da koptu. İlk bölümde Kerem Aktürkoğlu ayağına gelen fırsatları bir bir harcarken, Icardi'nin yakaladığı pozisyonlarda güçsüz kalması dikkat çekti.
Türkiye'de yeterli olan kalite Avrupa'nın en üst düzey organizasyonu için yetersiz kaldı. Kalite ve değer, sistem ve dayanıklılığa teslim oldu özetle 85 dakika. Ne var ki o son bölümde de kalite Galatasaray'a puan aldırdı. Boey'un golünden 2 dakika sonra 88'de Zaha-Tete yapımı jeneriklik bir gol izledik.
7'de Icardi net pozisyonda kaleciye takıldı. 9'da Kerem çerçeveyi bulamadı. 16'da Kerem Aktürkoğlu yakın mesafeden topu dışarı yolladı. 24'te Kerem Aktürkoğlu direğe takıldı.