Bahadır'a rağmen seriye devam!

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Galatasaray kazanmaya devam etti. Cim-Bom ligde üst üste 6. galibiyetini dün akşam Ankaragücü'ne karşı elde etti. Rams Park'taki mücadelenin ikinci yarısında geriye düşen sarı-kırmızılar kısa sürede ayağa kalkmasını bildi. Zaha fantastik golü ile ilk kıvılcımı yakarken, Hayrullah ise kendi kalesine attı.
İlginç bir maç oldu. Galatasaray rakip kaleyi abluka altına alıp net fırsatları harcarken Bahadır Güngördü inanılmaz kurtarışlar yaptı. 13'ü isabetli rakip kaleye 36 şut yollayan Aslan ancak 2-1'le yetinebildi.
4'te Kerem'in frikiğinde Bahadır doksandan çıkardı. 2 dakika sonra ise Zaha'nın plalesinde yine Bahadır soluna iyi uzandı. 20'de Muslera'nın kurtarışını izledik. 29'da Kerem'in kafa vuruşu dışarı gitti. 33'te Icardi'nin şutunda Bahadır soluna iyi uzandı.
48'de Kerem Demirbay'ın kaptırdığı topun bedeli ağır oldu. Efkan'ın pasında iyi hareketlenen Cephas topu iyi sürüp uzak köşeye plaseyi yolladı: 0-1. 53'te Kerem Demirbay'ın kafa vuruşunu direğin dibinden çıkaran Bahadır aynı dakika içinde bir de Tete'ye gol şansı tanımadı. 56'da Zaha'nın fantastik golünde ise Bahadır'ın artık yakacak bir şeyi yoktu: 1-1. 59'da Tete topu boş kaleye atamadı. 1 dakika sonra ise Icardi kaleciye takıldı. 69'da Galatasaray öne geçti. Boey'un tamamladığı topu Hayrullah kendi ağlarına gönderdi: 1-2. VAR incelemesi sonrası gol verildi. Bu golden sonra da Bahadır kalesinde devleştiğini gördük. Yine inanılmaz kurtarışlar yaptı. Maç 2-1 bitti.