Filistin'de haçlı ordusu ile Muhammed Ordusunun savaşı

Filistin İslâm âlemi için güvenlik, dünya için insanlık meselesidir. Müslümanlar için Kudüs coğrafi değil imani bir meseledir. Kur'ân okundukça, Kur'ân'â iman edenler var oldukça Mescid-i Aksa ve mübarek etrafı hep gündeme gelecek ve korunacaktır. Allah'ın mübarek kıldığı bir yerde necis Siyonist Yahudiler dolaşmayacaktır. Rabbimiz haber veriyor:

"Kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulunu (Muhammed'i) bir gece Mescid-i Haram'dan çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa'ya götüren Allah'ın şanı yücedir. Hiç şüphesiz O, hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir." (İsra Sûresi 1)

Filistin ve Kudüs'ün kurtarılması hususunda ortaya konulan her tülü çabanın apayrı bir değeri vardır. Filistin ve Kudüs'ün kurtuluşu için, esir duruma düşmüş Mescid-i Akasa'nın hürriyeti için şeytan Amerika'ya, bebek katili İsrail'e, insanlık düşmanı Haçlı Ordusu'na karşı direnen Filistinli Müslümanlar, Ümmet-i Muhammed'in müşterek Ordusunu teşkil etmektedirler. Muhammed'in Ordusu; Filistin'nin, Kudüs'ün, Mescid-i Aksa'nın kurtuluşu için savaşan ordudur. Taşlarla işgalci, talancı İsrail'in tanklarına karşı direnen Filistinli çocuklar, Ümmet-i Muhammed'in hakiki generalleridir.

Allah'ın arzında Muhammed'in Ordusu, Müslümanların kutsalları için savaşan ordudur.

Filistin topraklarında devam etmekte olan savaş bir Arap-İsrail savaşı değildir. Bir Filistin-İsrail savaşı değildir. Bir İsrail-Hamas savaşı değildir. Bu savaş, iman ve küfür savaşıdır. Bu savaş, hak ve batıl savaşıdır. Bu savaş, yüzde yüz haklı olanlarla yüzde yüz haksız olanların savaşıdır. Bu savaş, Haçlı Ordusu'yla Muhammed Ordusu'nun savaşıdır. Gazze'de İsrail'e, Amerika'ya, Fransa'ya İngiltere'ye ve bütün Batı âlemine karşı direnen Hamas yani İslami Direniş Hareketi tamamen Muhammed'in Ordusu'dur. Aynı zamanda dâhildeki ve hariçteki Siyonist Yahudilerin de büyük korkusudur.

İsrail bir devlet değildir. İsrail'e Terör devleti demek bile bir iltifattır. İsrail küresel Terör devleti Amerika'nın İslâm topraklarında kurmuş olduğu bir terör karakoludur. İmha edilmesi Müslümanlar üzerine tıpkı beş vakit namaz gibi farzı aynı olan bir ibadettir. Müslümanlar tarafından bu ibadetin ihmali, Müslümanların izmihlali olacaktır. Dolayısıyla anın vacibi, İsrail'siz bir dünya için harekete geçmektir.

İsrail'siz bir dünya için harekete geçmeyenler ve İsrail'siz bir dünyayı kendi çalışma programlarına almayan İslâmi meşrep ve grupların mensuplarının hepsi cübbeli, sarıklı, sakallı ve icazetli de olsalar, "Cemaatü'l Müslimin" kategorisine giremezler. Çünkü Siyonist İsrail düşmanı olmayanlar, Allah düşmanı sayılırlar.

Gazze'de İslami Direniş Hareketi Hamas'ın Küresel Terör Devleti Amerika ve Amerika'nın Terör Karakolu çocuk katili katliamcı, soykırımcı İsrail'e karşı ortaya koymuş olduğu şanlı direniş, İslâm âleminin halihazırdaki ahvalini bize öğreten tam canlı bir tefsir. Bir aydan beridir Filistin'in Gazze şehrinde terörist İsrail ve onu destekleyen Batı âlemi durmadan çocuk, kadın, yaşlı insan öldürmektedir. Kan ve katliam gerçekleştirmektedir. Bütün gâvur devletler çocuk katili İsrail'in yanında olduklarını beyan ettiler ama halkı Müslüman ülkelerden Hamas'ın İslami Direniş Hareketi'nin yanında olduğunu söyleyen, yardım gönderdiğini açıklayan hiç kimse olmadı. İsrail'i resmen terörist ilan eden bir devlet ortaya çıkmadı. İsrail'in yöneticileri hakkında soykırım suçundan dava açıp mahkûmiyet kararı ilan eden bir mahkeme olmadı, İsrail'den elçisini çeken, İsrail'in elçisini de kovan herhangi devlet olmadı. Bütün bunlar bize şunu göstermektedir; Hilafet-i Şer'iyye'nin yokluğunda Siyonist Yahudi lobisi dâhilde ve hariçte bütün müesseselerimizde müessir. Hilafet'siz ve Halife'siz kalmış Müslüman Ümmet dünyanın her yerinde esir!