"Önce ahlak ve maneviyat!"

Türkiye Büyük Millet Meclisinde 12. Kalkınma Planı görüşürken söz alan SP Milletvekili Birol Aydın, "21 yıldır her seçimde Gazze edebiyatı yapıp oy istediniz. Değişen bir şey yok. İsrail'in güvenliğini sağlayan bu duruşun adı BOP duruşudur. Bu iktidarın ülkeyi yönetecek becerisi var ama ahlakı ve adaleti yok" dedi.

Bu ifadelerle bir gün Sözcü'nün manşetine yerleşti Birol bey..

Başlık şu: "Bu iktidarın ahlakı ve adaleti yok!"

"Erbakan'ın talebesiyim" diyen birinin, Sözcü, Cumhuriyet, Tele1, Halk TV gibi yayın organları tarafından övülmesinde bir gariplik yok mu

Rahmetli Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan'a "İrticacı yobaz", "hırsız", "içeri atılacaktı ama AKP özel yasa çıkarıp kurtardı" diyenler tarafından ayakta alkışlanmasında bir anormallik yok mu

Birol bey "Yok tabi. Bu çok normal" diyorsa, hakaret ettiği AK Parti Hükümeti yetkilileri de "madem öyle Allah sizi beraber haşretsin" diyebilir.

İmam-ı Şafiye sormuşlar; "Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız"

Demiş ki: "Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür."

Sözcü'ye haber olup, CHP'li vekiller tarafından ayakta alkışlanmak!..

Okun atıldığı yönü de, hedefini de açıkça işaret etmiyor mu

Bunların hepsi istikamet belirlemede ciddi bir kriter; ben başka bir şeye takıldım..

Ahlak meselesine!..

29 Temmuz 2020 tarihli Milli Gazete'den aktarıyorum:

"Milli Görüş lideri Oğuzhan Asiltürk, Milli Görüş camiasına sosyal medya mecrasıyla ilgili uyarı ve tavsiyelerde bulundu.

Öncelikle; bu kutlu yola çıkarken ilk adımımızı "Önce Ahlâk ve Maneviyat" diyerek attığımız asla unutulmamalı; ahlâka ve edebe aykırı paylaşımlardan kat'i surette kaçınılmalıdır.

Milli Görüşçüler olarak, her ne sebeple olursa olsun; inanç ve değerlerimize zıt düşecek söylem ve davranışlar sergilemekten kaçınmalı, her zaman duruşumuzu ve üslubumuzu korumalı, güzel ahlâkla mükellef olduğumuzu unutmadan, sözün güzelini söylemeye ve konuştuğumuz zaman hikmetle konuşmak için hassasiyet göstermeye devam etmeliyiz.

Geçmişe dönüp baktığında tertemiz bir maziyi görecek olan bir Milli Görüş mensubuna yakışan da budur!"

Hakk'ın rahmetine kavuşan Oğuzhan ağabey "Önce Ahlâk ve Maneviyat" dedi.

Soralım Birol beye..

Ahlak, 80 yaşındaki hacı amcaları, hacı teyzeleri, tarihi başörtüsü düşmanlıklarıyla dolu CHP'ye oy verdirmek midir

Başkan Erdoğan "Hamas terör örgütü değil, kurtuluş ve mücahitler grubudur" dedi..

İttifak ortaklarınız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener ne diyor

Meral hanım daha iki gün önce, Başkan Erdoğan'ın Hamas açıklamasına tepki olarak, "Hamas'ın kime ve neye hizmet ettiği şüpheli. Şaibeli bir eyleme imza atanları sen hangi akılla 'mücahit' diye lanse ediyorsun" ifadesini kullandı.