'Bir Sevdadır' görücüye çıktı

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler'in paylaştığı TRT 1'in yeni dizisi 'Bir Sevdadır'ın ilk tanıtımı görücüye çıktı.

'Hayat futbola benzer' sloganıyla hikâyesini futbol felsefesiyle öne çıkaran Bozdağ Film imzalı dizi, her maçta attığı gollerle milyonların kalbini kazanan ünlü futbolcu Yasin ile kaderine meydan okuyan Yeşil'in duygu yüklü öyküsünü anlatıyor.

Kanalın hâlihazırda Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri dolu. Perşembe'yi de Mehmed: Fetihler Sultanı'nın ekrana geleceğini düşünürsek geriye Salı, Çarşamba ve Cuma kalıyor. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Survivor, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar ve bugün ekran yolculuğuna başlayacak Gaddar'ın kıran kıran savaşının olduğu Cuma'da işi zor olur. Geriye 2 gün kalıyor. Bakalım, hangi gün ekrana gelecek

Stresli saatleri keyfe dönüştürür

Yıllar geçse de, devir değişse de radyonun yeri hep ayrıdır. Yolda yürürken, arabayla giderken veya evinizde açıp dinlerken sizi, bazen ansızın bamtelinizden yakalar. Bende radyo dinlemeyi sevenlerdenim.

Meslekte 30. yılını kutlayan duayen radyoculardan Cem Arslan, geçtiğimiz günlerde Show Radyo'da yayına başladı. Hafta içi her sabah 07.00-09.00 arasında 'Cem Arslan ile Gazoz Ağacı' programını yapıyor.

Günün stresli saatlerini keyfe dönüştüren Cem Arslan'a yeni yolculuğunda başarılar diliyorum. Meraklısına duyurulur.