Kadıköy'de Beşiktaş idmanı!

Avrupa'da farklı yenilen Fenerbahçe ligde Sivasspor'u, iyileşen Fred'i takıma alarak, karşısına aldı. Gelelim 90 dakikanın önemli anlarına;

Haberin Devamı

Lider...

4'te Edin Dzeko dokundu, kale çizgisinde Sivasspor savunmasında Uğur topa müdahale etti. 17'de Tadic soldan kale önüne ortaladı, son dokunan Szymanski oldu: 1-0. 36'da Burak kaleye yüklendi, ancak Samet gole engel oldu. 42'de İrfan Can önce çalımladı, sonrasında ayak içiyle harika bir gol attı: 2-0. Devre bu sonuçla bitti. 50'de Manaj ile durum 2-1 oldu. 68'de Edin Dzeko'nun içeri çevirdidiği topta Alaaddin'in ters vuruşunda direğe de çarpan top çizgiyi geçti: 3-1. 75'te Tadic'in ortasında Dzeko voleyle skoru 4-1 yaptı. Maç bu sonuçla bitti. Fenerbahçe haftayı lider bitirdi.

Servet'i çok severim ama...

Avrupa'da eksiklerden dolayı fark yiyen Fenerbahçe, Fred'li kadrosuyla rahat kazandı. Başlıkta da dediğim gibi Servet Çetin'i çok severim. Çok iyi hoca olacak ama hocalığa Süper Lig'den başlaması bence hata. Fenerbahçe ise Beşiktaş maçına bu farkla, moralli çıkacak. Fred geri geldi, farkı belli.