Kartal daha fazla istedi

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Samsunspor deplasmanına 8 eksikle giden Beşiktaş çok zorlansa da Rıza Çalımbay'la ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı: 1-2.
Samsun'da 13. dakikada kovadan boşalır gibi başlayan yağmurla birlikte oyun da hızlandı ve Kartal 15'te Rosier'in düşürülmesiyle penaltı kazandı. 17'de atışı kullanan Cenk Tosun'un vuruşunda Okan topu köşeden çeldi, golcü oyuncunun ikinci vuruşunda top filelere gitti: 0-1.
23'te Drongelen'in kafasında Mert gole izin vermedi. Drongelen hemen ardından röveşata vurdu, Rosier direk dibinden topu çıkardı. 25'te Moundilmadji'nin müthiş golü geldi. Zeki penaltı noktasına indirdi, Moundilmadji harika bir voleyle topu filelere göndererek skoru dengeledi: 1-1.
Rıza Çalımbay ikinci yarıya Onur-Aboubakar değişikliğiyle başladı. Beşiktaş'ın üç golcüsü de aynı anda oyundaydı. 58'de Taylan uzun oynadı, Necip ile Mert anlaşamadı, Necip'in dokunduğu top direğin dibinden kornere çıktı. Necip 72'de hücuma çıktı, ortasını penaltı noktasına yaptı, boş pozisyondaki Aboubakar'ın kafasında meşin yuvarlak direğin yanından auta giderken Beşiktaş öne geçme fırsatını kaçırdı.