'Bitti' havası bitirdi

Bu sezon herkesin ikinci takımı Hatayspor. Trabzonsporlular'ın da eminim öyledir. Maç öncesi sıcak ortam, yüreğimizi ısıtıyor. Yaşanan bunca acının ardından Hatayspor'un hâlâ sahaya çıkıp maç oynayabilecek durumda olması, çok değerli.

Aras Kargo'nun Hatayspor'a sponsor olduğu toplantıda Mali İşlerden Sorumlu Başkanvekili Aydın Toksöz ile uzun uzun konuşmuştuk. "İdman yapacak tesisimimiz bile yok. Bizim bu sene öncelikli hedefimiz takımı yaşatmak ve ligde tutmak. Bütçesi 10 milyon euronun altında bir takım kurmak zorundayız" demişti. Mersinliler'in de kombinelere yoğun ilgi gösterip, kendilerine verdiği destekten duygusal bir şekilde söz etmişti. Dün de gördük ki Mersin'de 'Siyah' giyinmiş, yüreği 'Bembeyaz' insanların Hatayspor'a müthiş bir desteği vardı.

Maç öncesi Burak Şeker'in kız çoğuna gösterdiği şefkat hepimizin duygularına tercüman, Volkan Hoca ile Uğurcan ve Abdülkadir arasındaki sohbet de 'Güzel Oyun'un en güzel yanıydı.

Böyle duygusal bir ortamda başlayan maçta iki takımın da kazanmak için varını yoğunu ortaya koyduğunu gördük. Sıcak havaya rağmen canla-başla savaşan ve bazen sertlik dozu normali aşan bir oyun vardı. Zaten yakışan da buydu.

Volkan Hoca, Hatayspor'a zor zamanda geldi, hep zor işlere talip oldu. Ama bu zor işlerin altından da başarıyla kalktı. Kalktıkça da büyüdü. Dün de Trabzonspor'a karşı müthiş bir taktik savaşı verdi. Takımı sahada çok doğru işler yaptı. Özellikle çalışılmış korner atışlarının Trabzonspor'u ne kadar zorladığına hep birlikte şahit olduk. Tebrikler.