Yolun açık olsun!

Tamam, çok kaliteli ve geniş bir kadrosu var Fenerbahçe'nin. Ama gene de bence abartılı bir rotasyonla sahaya çıktı dün akşam sarı lacivertli takım. Szymanski yok, Dusan Tadiç yok, İrfan Can Kahveci yok. Bu kadar kaliteli ayaktan yoksun bir on birle takımını sahaya süren Sayın İsmail Kartal doğal olarak Ryan Kent'ten istediği veya umduğu verimi alamadı ilk yarının önemli bölümünde. Ancak, Generalleri kenarda oturtulsa da futbola susamış asker oyuncusu da az değil hani Fenerbahçe'nin. Dolayısıyla 2 farkla öne geçti Fenerbahçe ilk yarıda.

İkinci yarının hemen başında farkı 3'e taşıdı Serdar Aziz'le takımımız, ama yorulmalar da tellal çağırmaya başladı giderek. Nitekim, kalitesine yakışmayan çok kolay bir gol yedi Fenerbahçe akabinde.

Oysa Joshua King'i 3 farkla öne geçtikten hemen sonra kenara alıp onun yerine Dusan Tadiç'i sahaya sürse Sayın İsmail Kartal belki de o golü yemeyecekti sarı lacivertliler. Yanlış anlaşılmasın, Joshua King'in profesyonellik anlayışına hep saygı duymuşumdur. Ancak, her futbolcu için maç kondisyonu hayati önem taşırır, maalesef bundan ötürü ikinci yarıyla birlikte yoruldu ve giderek oyundan düştü Norveçli futbolcu. Ana sayın Kartal küsur dakika bekledi bu zorunlu değişiklik için.