Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Haftanın ilk günlerinde aşk hayatımızda ve ilişkilerde daha yoğun ve kimi zaman manipülatif olabilecek durumlarla karşılaşabiliriz. 4 Aralık'tan itibaren Akrep burcuna ilerleyen Venüs bizi aşkta ve duygusal alanda tutkulu, sorgulayıcı ve daha derin kılıyor. Hafta ortasında enerjimizi özellikle işle ilgili konularda en iyisini yapmak üzere kullanabiliriz. 8 Aralık civarında işle ilgili planları ve görüşmeleri ilerletmek ve verimli düşünceler ortaya koymak için şanslı sayılırız. Bugünlerde farklı ve özgün düşünceler geliştirmek ve bunları uygulamak açısından oldukça güçlü bir motivasyon bulabiliriz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

3 Aralık Pazar

Fikirlerimizi güçlü bir şekilde ortaya koyabiliriz. Ancak daha esnek olmaya çalışalım.

4 Aralık Pazartesi

İş odaklı adımlar ve organizasyonlar dikkat çekiyor. Hedefe ilerleme konusunda kararlıyız.

5 Aralık Salı

Bugün elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz. Uygulama aşamasında ilginç fikirler de ortaya çıkabilir.

6 Aralık Çarşamba

Günün ilk yarısında işle ilgili konularda eksik kalan şeyler söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ilişkilere daha odaklıyız.

7 Aralık Perşembe

Aşkta daha tutkulu ve etkilenir bir hava içindeyiz. Duygularımızı daha iyi kontrol edebilmeliyiz.

8 Aralık Cuma

Ailevi konular ya da eve yönelik işler bazı huzursuzlukları da gündeme getirebilir.

9 Aralık Cumartesi

Özellikle aşkta ve ilişkilerde cömertlik arıyoruz. Abartılara gidebileceğimiz günlerdeyiz.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde düşüncelerinizi işle ilgili konulara ve planlara daha fazla ayırabilirsiniz. Görüşlerinizi öne çıkarmak ve paylaşmak yönünde oldukça isteklisiniz. Uzaklarla ilgili konular dikkat çekebilir. 4 Aralık'tan itibaren aşkta bazı belirsizlikler gündeme gelebilir. 5 Aralık civarında mesleki konularda dikkat ve daha fazla odaklanma gerekiyor. 8'i civarında iş hayatında görüşmeler ve yabancılarla ilgili konular olumlu sonuçlar getirebilir. 9 Aralık civarında ise duygusal alanda sizi meşgul eden konularla karşılaşabilirsiniz.

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Bu dönemde ortaklı işler ya da eşinizin para durumu ile ilgili daha dengeli ve sakin davranmaya çalışmalısınız. Finansal konularda acilen davranmanız gereken koşullar olabilir. Yine de bu dönemde düşüncelerinizi toparlamak ve daha fazla paylaşmak yönünde şanslısınız. 4 Aralık'tan itibaren aşkta ve yakın arkadaşlıklarda sizi harekete geçiren yeni fırsatlar var. 5 Aralık civarında ise sevdiklerinizle ilgili konularda en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar mümkün. 9 Aralık civarında ise karşılıklı konularda daha anlayışlı bir tavır içinde olmaya çalışın.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

Bu dönemde son altı aydır süregelen koşulların değiştiğini görebilirsiniz. Değerlendirmeler ve yeni olasılıklar gündeme geliyor özellikle karşılıklı konularda eşinizi ya da ortağınızın ilgilendiren durumlar içinde daha sakin düşünmeye çalışmalısınız. 4 Aralık'tan itibaren iş ortamınızda ilişkilerinizi daha fazla önemseyebilirsiniz. 5 Aralık civarında ise özellikle ailenize ya da eve yönelik işler sizi daha çok hareketli kılabilir. 8 Aralık'ta ortaklı işleri daha iyi yönetmek mümkün. Ancak 9 Aralık civarında sağlık ve düzen konularına dikkat etmelisiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Bu dönemde kişisel düzeniniz, çalışma hayatınıza ait konular ya da sağlık alanında daha fazla gayret ve çaba içinde olabilirsiniz. Enerjinizi yoğun kullandığınız günlerdesiniz. Bu nedenle sağlık ve çalışmayla ilgili konulara daha özenli yaklaşmalısınız. Yine de 4 Aralık'tan sonra aşkta ve hayatın güzel yönlerinde sizi mutlu edebilecek koşullar var. 5 Aralık civarında özellikle kafaca yoğun ve organize olmayı gerektiren günlerdesiniz. 8 Aralık civarında düşüncelerinizi toparlamak kolay olabilir. 9 Aralık civarında ise duygusal konulara daha açıksınız.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

Bugünlerde Yay burcunda ilerleyen Güneş ve Mars sizi duygusal açıdan daha tutkulu ve heyecana açık kılıyor. Kendinizi ortaya koyma çabası dikkat çekerken aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda kimi zaman abartılı da olabilirsiniz. 4 Aralık'tan itibaren evde ve özel hayatınızda sizi daha hareketli ve meşgul kılan gelişmeler bekleyebilirsiniz. 5 Aralık civarında özellikle parasal konularda ve işte en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. 9 Aralık civarında ise eve ilişkin konularda bazı bitişler ve sonlanmalar gündeme gelebilir.

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Bu dönemde ev cephesinde ya da yerleşimi ilgilendiren konularda fiziksel açıdan daha hareketli ve yoğun günlerde olabilirsiniz. Enerjinizi işten çok özel hayatınıza yönelik konulara ayırmış olabilirsiniz. Yine de bu dönemde becerilerinizi yaratıcı bir şekilde ortaya koyma fırsatına sahipsiniz. 4 Aralık'tan sonra yakın çevrenizde olumlu görüşmeler ve diyaloglar söz konusu. Özellikle 5 Aralık civarında kişisel konularda elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz. 9 Aralık civarında ise düşüncelerinizi toparlamak gerekebilir.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Bugünlerde düşüncelerinizi güçlü bir şekilde aktarma ve anlatma çabası dikkat çekiyor. Sözlerinizde daha cesur ve atak davranabilirsiniz. Ancak bu durum kimi zaman tartışmaları da beraberinde getirebilir. Eve yönelik işler ve değişiklikler de dikkat çekebilir. 4 Aralık'tan itibaren kazanç alanında yeni imkanlar ve fırsatlar doğuyor. 5 Aralık civarında ise mesleki konularda biraz daha öngörülü olmaya çalışmalısınız. 8'i civarında düşüncelerinizi somutlaştırmak daha kolay olabilir. Ancak 9'u civarında parasal konularda daha yapıcı düşünmelisiniz.