Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bu hafta ilişkilerimizde ve karşıtlık içeren, denge gerektiren konularda son derece dikkatli olmalıyız. 4 Ekim'de Mars güney Ay düğümü ile birleşerek öfke ve kızgınlıkların oldukça problemli sonuçlar getirebileceği bir ortam yaratabilir. Bu dönemde ilişkilerimizde birikmiş olan gerginliklere dikkat etmeliyiz. Aynı zamanda kazalar ya da şiddet içeren olaylar gündeme gelebilir. 5'i sonrasında denge ve uyum yaratabilmek için üstünde düşüneceğimiz pek çok konu olacak. Süregelen pazarlıklar yeni bir anlayışla devam ettirilebilir. 6'sı civarında elimizdekileri korumak için daha gayretli davranabiliriz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

1 Ekim Pazar

Düşüncelerimizi olumlu yönde kullanabileceğimiz bir gündeyiz. Yaratıcı çalışmalara sanatsal konulara zaman ayırabiliriz.

2 Ekim Pazartesi

Maddi açıdan fırsatlar ve ortaklaşa yönde imkanlar var. Karşılıklı konuları daha iyi değerlendirmeye çalışalım.

3 Ekim Salı

Görüşmeler, konuşmalar ve değişikliklerin hız kazandığı bir gündeyiz.

4 Ekim Çarşamba

Kafaca oldukça hareketli bir gündeyiz. Ancak kararsız kalmamaya çalışmalıyız.

5 Ekim Perşembe

Karşılıklı konular üzerinde daha fazla düşüneceğiz. Öğle sonrasında ailevi konular öne çıkabilir.

6 Ekim Cuma

Duygusal alanda koruma ve kollama ve iş hayatında da daha önlemci olmak isteyebileceğiniz bir gündeyiz.

7 Ekim Cumartesi

Sevdiklerimizle ve ailemizle bir arada olmak bizi mutlu edebilir. Ancak tartışmalı durumlara da dikkat etmek gerekiyor.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bugünlerde evliliğiniz ya da genel olarak ilişkiler açısından daha sakin ve dengeli düşünmeye çalışmalısınız. Pek çok konuda sonuçlar, değerlendirmeler öne çıkıyor. Karşılıklı dengeleri dikkatli bir şekilde yönetmeye bakın. Eğer devam eden bir gerginlik varsa bu hafta oldukça dikkatli olmalısınız. Haftanın ilk günlerinde parasal bir konuda, işle ilgili değişikliklere gitmek faydalı olabilir. 5'inden itibaren denge ve ortaklıklar, anlaşmalar daha hızlı bir iletişim getirebilir. 6'sı civarında ise aileye eve yönelik işlere odaklı olabilirsiniz.

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Bugünlerde çalışma ortamınızı, işle ilgili konuları ve sağlığınızı ilgilendiren konulara daha fazla zaman ayırmanız ve dikkatli olmanız gerekebilir. Sizi bağlayan ya da finansal açıdan meşgul eden koşullar da dikkat çekiyor. Bu dönemde işte ilişkilere ve kaza nedeni olabilecek koşullara dikkat etmelisiniz. Haftanın ilk günlerinde kişisel konularda eksik kalan şeyleri tamamlamak için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. 4'ü civarında daha sakin düşünmelisiniz. 5'inden sonra organize olmak konusunda hız kazanabilirsiniz. 6'sı civarında yakın çevrenizde ve ailevi konularda daha fazla şey yapmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

Kendinizi yaratıcı hissettiği konulara, sevdiklerinize daha sakin ve dengeli yaklaşmaya çalışmalısınız. Bu dönemde aşkta ve tutkulu olduğunuz konularda bazı tartışmalar ya da abartılar gündeme gelebilir. Harcamalarınızı da iyi yönetmeye çalışın. Haftanın ilk günlerinde tam olarak göremediğiniz ve parasal açıdan sizi meşgul edebilecek koşullar olabilir. 5'i sonrasında düşüncelerinizi yaratıcı ve dikkat çekici şekilde ortaya koyabilirsiniz. 6'sı civarında maddi açıdan daha güvenli adımlar atmak istiyorsunuz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Bugünlerde oldukça kritik koşullar ve özellikle sizi evde, ailenizle ilgili konularda meşgul edebilecek hassasiyetler gündeme gelebilir. Evde sakin düşünmeli ve devam eden gerilimler varsa daha önlemci olmalısınız. Güvenlik konularına da özen gösterin. Haftanın ilk günlerinde maddi kazançlarınızı toparlayabileceğiniz imkanlar olabilir. 4'ü civarında evde ve özel yaşamınızda daha sakin düşünmelisiniz. 5'i sonrasında evde hareketlenme hızlanıyor. 6'sı civarında da kişisel konularda kendinizi daha fazla ortaya koyma imkanınız olabilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

Bugünlerde yakın çevrenizde, iletişim alanında ve kardeşlerle ilgili olabilecek konularda daha dengeli ve mantıklı düşünmeye çalışmalısınız. Yakın çevreniz, görüşmeler ve sözler sizi bu dönemde daha hassas kılıyor olabilir. Esnek olmaya çalışmalısınız. Haftanın ilk günlerinde iş hayatında maddi hedefler yönünde değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. 5'inden sonra daha fazla hareket, görüşme ve anlaşma içeren imkanlar ortaya çıkabilir. 6'sı civarında ise sizi duygusal açıdan meşgul edebilecek hassasiyetler söz konusu.

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Bu dönemde iş hayatında ortaklıkları ve denge gerektiren koşulları daha sakin şekilde yönetmeye çalışmalısınız. İş hayatında masraflar ve ilişkilere dayalı olarak ortaya çıkan harcamalar özellikle dikkat çekiyor. Destek bulmak konusunda daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Haftanın ilk günlerinde uzaklarla ilgili bir konu ve eğitsel imkanlar size olumlu haberler getirebilir. 5'inden sonra özellikle iş hayatınızda ve kazançlarınız ile ilgili konularda kafanızı daha iyi kullanma imkanı bulabilirsiniz. 6'sı civarında eve yönelik konulara odaklanmak faydalı olabilir.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Bu dönemde sizi harekete geçiren güçlü motivasyonlar var. Mücadele ve savaş gezegeni Mars sizi daha girişken, sabırsız ve cesur kırılıyor. Ancak bu hafta duygularınıza kapılarak önemli hatalar yapabilirsiniz. Aceleci olmamalısınız ve iki kere düşünerek hareket etmelisiniz. Haftanın ilk günlerinde ortaklı bir iş, parasal bir konu üstünde değişikliklere gitmek söz konusu olabilir. 5'inden sonra düşüncelerinizi ve yeteneklerinizi daha iyi sergileme imkanı bulacaksınız. 6'sı civarında ise özellikle ailenizi ve işinizi ilgilendiren bir konuya ait daha fazla çaba içinde olabilirsiniz.