Bir hilal uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor!

Terörist İsrail abluka altına aldığı Gazze'de iki aydır masum, mazlum sivillerin üzerine yağdırdığı ölümlerde 13 bine yakın Filistinli şehit oldu. Bebek katili, eli kanlı Netenyahu'nun, Gazze haritadan silinmeden, bu vahşi, barbar katliamlarını ve bilinçli soykırımlarını durdurması söz konusu değil. Çünkü küresel emperyalistlerden güç alan terör devletini, bütün dünya seyrediyor, görmezden geliyor, kulağının üzerine yatıyor. Üç maymunu oynayarak Gazze'nin boşaltılması projesine açıkça destek veriyorlar. Dünyanın her ülkesinde teröristlerin bu barbarca katliamlarından, soykırımlarımdan vazgeçmesi için vicdan sahibi insanlar ateşkes ve barış çağrıları yapıyorlar. Ama teröristler bunlara alışkın olduğu için Gazze'deki zulmünü artırarak sürdürüyor. Hastaneleri bombalıyor, Batı Şeria'da da zulüm yapıyor. Terörist İsrail'in bebek katili Başbakanı Netenyahu, en sonunda hizaya geldi ve 5 günlük bir ateşkese razı oldu. 4 gün sürecek ateşkeste, Hamas elindeki 50 rehineyi bırakırken, İsrail ise hapishanelerde bulunan 19 yaş altı 150 Filistinli mahkumu salıverecek. İsrail savaş kabinesinin aldığı karara bakılırsa, bu ateşkesin uzun sürmeyeceği, ardından Gazze'nin güneyine operasyon yapılacağı bildiriliyor. Terörist, soykırımcı İsrail, 4 günlük ateşkesi Gazze'nin güneyine yapacağı saldırıları planlamakla meşgul olacak. Katiller sürüsü ateşkese saatler kala Gazze'yi bombalamaya devam etti, 100 masum Filistinliyi öldürdü. Ateşkes sürecince Gazze'ye insani yardım taşıyan, gıda, ilaç taşıyan yüzlerce TIR'ın giriş yapacağı kaydediliyor. Peki, kalıcı barış ve ateşkes ne zaman sağlanacak Tüm dünyanın beklediği bu ateşkes ve barış!

BİP ve BOP Projeleri

Siyonist, bebek katili İsrail, emperyalistlerin, büyük güçlerin desteğinin arkasında olduğunu bildiği için bu katliamları yapmakta. ABD, bölgedeki savaşı bitirmek, iki devletli bir çözümü sağlamak amacını gütmüyor. Onların amacı Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) ve Büyük İsrail Projesi'ni (BİP) hayata geçirmek. Ortadoğu'daki yangını körüklemek, yanan ateşe benzin dökmek. Amaçları maşa olarak kullandıkları İsrail üzerinden, Ortadoğu'yu yeniden dizayn etmek. Bugün Suriye'nin kuzeyinde ABD, güneyinde Rusya cirit atıyor.Irak ikiye bölünmüş durumda. Lübnan Hizbullah'ı da savaşın içinde olduğunu açıkladı. Terörist İsrail, Gazze'de katliam yaparkenemperyalistler kendisini desteklemese kılını bile kıpırdatamaz. Bu teröristler, ABD'nin ve dünyayı yöneten, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli gündeme getirdiği "Dünya 5'ten büyüktür" tezinde gündeme getirdiği küresel emperyalistlere sırtlarını dayamışlardır.

İsrail, küresel emperyalistlerin Ortadoğu'daki maşasıdır

İsrail sadece maşadır... Bir yanda Hamas, bir yanda tüm teknolojik destekleriyle, hava koruma kalkanlarıyla küresel emperyalistler... Gazze'de tarihin gördüğü en büyük katliamı yapılırken, Siyonist İsrail'e karşı vatanını savunan Filistin direnişi de tarih yazıyor. Osmanlı alimi şehit İzzeddin el Kassam'ın aslanları bir kahramanlık destanı yazmakta... Gazze ne Arapların ne Filistinlilerin meselesidir, Gazze tüm İslam aleminin davasıdır. Netenyahu'nun konuşmasında işaret ettiği İşeya'nın Kehaneti ve Az-ı Mev'udu tesis etmektir. Erbakan Hocamızın bizlere yıllarca anlattığı Büyük İsrail Projesi ve BOP sınırları ülkemizin vilayetlerini içine alan bir ifsat projesidir. Irkçı emperyalizm'in ülkemiz üzerindeki emelleri gerçekleşmeyecek.Gazze ve Mescid-i Aksa düşmeyecek. Siyonizm tarihi bir tokat yiyecek. Peygamberimiz, Hz. Muhammed (sav) "Kim bir kötülük görürse, eliyle düzeltsin. Buna gücü yetmiyorsa, diliyle düzeltsin. Buna da gücü yetmiyorsa, kalbiyle buğz etsin. Kalbiyle buğz etmesi, imanının en zayıf derecesidir" buyuruyor. Hepimiz beddua ediyoruz, buğz ediyoruz... Ama yeterli değil! Gazze'deki katliamı dindirmek için, şanlı direnişçiler Hamas Mücahitlerine destek olmak zamanıdır... Kıyama kalkalım... İslam ülkeleri acil şekilde Hamas'asilah- mühimmat desteği sağlamalı.Hamas mücahitleribu emperyalist kansızlar, vicdansızlar ordusuna Osmanlı şamarı vurmalıdır!Erbakan hocamızın dediği gibi, "İsrail güçten anlar"... Gazze'de Müslümanların onurunu kurtarmak için kıyam! Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi, "Bu savaş Hilal ile Haç arasında yapılan bir savaştır"... Hepimiz Kudüs Fatihi Selahaddin'i Eyyubi olmak için ayağa kalkalım... İstiklal Marşı Şairimiz ne güzel diyor: "Bir hilal uğruna yarab ne güneşler batıyor"... Vesselam!