Efendiler

Sizce de biraz fazla ölmedik mi Bizi nereye koydunuz, tarih kitaplarının arasında altı çizili notların arasına mı, yardım yaz boşluk bırak Gazzeye gönder başlıklı SMS kutularına mı, kermes programlarında Filistin bayrağından yapılmış buzdolabı süsü kolilerine mi, kefiyeden bozma yastık kılıflarına mı, kanlı telefon bağlantılarına mı Bizi nereye koyduysanız oradan çıkarın; çünkü biz kiralık vicdan istemiyoruz, çektiğimiz acının sahibi gibi davranmanızı bekliyoruz.

Efendimizin Veda Hutbesi'ne vefa beklediğimiz anlaşılmıyor mu Biz Avrupa'ya şehadetin ne demek olduğunu anlatacak değiliz, lakin Müslümanlara hatırlatmak zorunda kalışımızın utancı da bombalandı, bir tek o kalmıştı onu da öldürdüler! Sitemimizi utancımızı da delik deşik ettiler.

Gazze artık bir hapishane bile değil, bir yetimhane! Dünya Çocuk Hakları gününü nasıl kutlayacaksınız! Bizim bebeklerimiz yanıyor, siz yelpaze arıyorsunuz! Kanlı tulumların körü gözlerinizi hangi ayet kendine getirir! Uyanmayan çocukların hakkı seni uykundan etmiyorsa kaçta uyandırılmayı beklersin!

Bütün ailesini kaybetmiş bir yavru ceylanın Şifa Hastanesindeki doktorlara baba diyerek sarılmasını, o yetimin hakkını sizin Haçlı terliği gibi şapırdattığınız ağızlarınızdan ne zaman duyarız

Kar gibi lapa lapa yağan 8000 çocuğun çığlığı hâlâ sizi titretmiyorsa, donmuyorsanız, cüsseniz cehennemin sıcağını özlemiş demektir.

Çocuğunun öptüğü elini bedeninden ayrı gömüyorsa bir baba, sizi keyfinizin çukurunda boğalım!