'Anti-Fener' icat eden Nobel alır

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Teknoloji şaheseri avcı uçağı yapılır, onu avlayacak füze eş zamanlı satışa konur "Durdurulamaz" tankın "mayını-tanksavarı" zaten hazırdır. Lakin bu sezon "Koç-Kartal üretim bandından" öyle bir Fenerbahçe çıktı ki, Avrupalı veya yerli her rakibi harıl harıl bir "Anti-fener" arıyor, kimse bulamıyor.
İster çelik şemsiye gibi savunma, ister amansız baskı; adeta durdurulamaz bir makine Fenerbahçe.
2024'de "Antifener" icat eden, kesin Nobel adayı olur!
Dün de Kasımpaşa kendine göre "fantastik" planlarla, saha ve seyirci avantajıyla şansını denedi
Sonuç; Fenerbahçe'nin 2009-10 sezon başlangıcındaki "üst üste 8 maç galibiyet rekoru" egale Avrupa maçlarıyla birlikte 16 maç 16 galibiyet.
Açık ve net Sürprizlerin takımı olsa da Kasımpaşa'nın onur mücadelesi dışında yapacağı pek bir şey yoktu Fenerbahçe karşısında.
Henüz 6. dakikada Dzeko'nun golünden sonra ev sahibinin merkezi kapatıp Fenerbahçe'yi kanatlara yönlendiren "defansif yerleşimi" ve Ngoy'a uzun toplarla gol arama niyetini balon gibi söndürmeye Becao ile Djiku yetti.
Golden sonra sanki maçın son dakikaları gibiydi. Kasımpaşa kötü, Fenerbahçe, temposuz, durgun, bir vites düşük, yani her zamanki Fenerbahçe'den kötü oynadı. Muhtemelen hiçbir şey yapamayan Kasımpaşa karşısında ve stadın fiziksel koşulları yüzünden havaya giremedi yıldızları.
İlk yarı bitmeden Dzeko'nun aldığı ve Tadic'in attığı "gri" penaltı, artık Fenerbahçe'nin "hakem paranoyasına" nokta koymuş olmalı.